Ja wciąż wierzę w awans więc chętnie spędze wspólnie czas. Mogę zjawić się u zapraszającego z porterami z Witnicy i Gambrynusami lub w ostateczności w sobotę u mnie. W środę nie można u mnie bo goszczę ludzi z małym dzieckiem które przyjechało na operację do Warszawy i raczej potrzebuje spokoju. Tak więc chętnych proszę o przygotowanie i przedstawianie oferty
Sobota (06.09.2003) Środa (10.09.2003) - Ostatnia szansa
Collapse
X
-
Sobota (06.09.2003) Środa (10.09.2003) - Ostatnia szansa
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak
-
-
Kusząca propozycja szkoda, że nie wymyślono cały czas teleportacji.To inaczej miało być, przyjaciele,
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Ale jak będą rodzice to Zythum biedaczek nie będzie mógł w pełni kibicowaćbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Przez poduszkę dźwięk rozchodzi się lepiejTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Poduszka wielkości mieszkania, i tyle puchuTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Odświeżam temat bo zaraz idę do domu a potem na mecz do Żą. Kibice , niekibice, Kobiety oraz wszelakie robactwo Wasza pomoc jest niezbędna.
Ci którzy mają telefony do osób nie mających dostępu do komputerów proszę o poinformowanie innych. Wielka mobilizacja - od tego meczu zacznie się zmiana w polskim futbolu. NIestety Grambrybusów nie będzie bo ostatnio na Polnej wielka olewka i poza Tyskim i dzisiaj już przeciętnym OK Okocim nie ma nic polskiego. Ale spoko spoko w sklepie niedaleko mnie zakupiłem odpowiednią ilość Irlandzkich mocnych i Dublinów z Juranda.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
[QUOTE]zythum napisał(a)
[B]Odświeżam temat bo zaraz idę do domu a potem na mecz do Żą. Kibice , niekibice, Kobiety oraz wszelakie robactwo Wasza pomoc jest niezbędna.
Ci którzy mają telefony do osób nie mających dostępu do komputerów proszę o poinformowanie innych. Wielka mobilizacja - od tego meczu zacznie się zmiana w polskim futbolu.
Masz na myśli dymisję Janasa i po raz kolejny budowanie nowej reprezentacji?Znam to na pamięć
Zwycięstwo( )może przewrotnie tylko przedłużyć agonię naszej piłki...Tu naprawdę trzeba trzęsienia ziemi!
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
No i Pogoniarz wykrakał. Ale po meczu pocieszył nas Jacek Gmoch więc jakoś wróciliśmy do równowagi.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
W ogóle trochę za dużo, panowie , krakaliśmy. Mogliśmy przynajmniej zamknąć okno, żeby nie niosło się na całe osiedle i przy okazji na balkon w pokoju moich rodzicieli. Nie mówiąc o małym werbalnym faux pa (tak to się pisze?) w przedpokoju w wykonaniu... no, już oszczędzę nazwisk i adresów.
Następnym razem wzajemna kontrola i samokontrola, bo chciałbym mieć dokąd wrócić.
Comment
-
Comment