Po raz kolejny odbywa się giełda staroci pod kinem Forum/kawiarnią Fama (każda druga i czwarta niedziela miesiąca). Proponuję spotkanie forumowe w celach wymiany, zakupu i innych form prezentacji piwnych drobiazgów. Po giełdzie udamy się na jedno pogwarzymy, poobgadujemy. Szczególnie zapraszamy nowych forumowiczów z Białegostoku, bo my nieco starsi będziemy na pewno. Spotkanie proponuję o godzinie 9:00 przy automatach (każdy znajdzie bez trudu). Podlasianie kto żyw na giełdę!
Niedziela 14.IX.2003 - giełda staroci przy kinie Forum
Collapse
X
-
Piecia napisał(a)
Niniejszym deklaruję swoją obecnosć
Nas po raz kolejny niestety nie będzie - jak zwykle niestety chodzi o kaskę (a raczej jej brak).bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
no i nie wydam być może ani grosza (po wakacyjnych wyjazdach mam cały kartonik piw wszelakich i kilka na spotkanie Forumowiczów wezmę co sprawi że nie będzie trzeba kupowac piwka w sklepie albo w barze )Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Piecia napisał(a)
no i nie wydam być może ani grosza (po wakacyjnych wyjazdach mam cały kartonik piw wszelakich i kilka na spotkanie Forumowiczów wezmę co sprawi że nie będzie trzeba kupowac piwka w sklepie albo w barze )Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Piecia napisał(a)
no i nie wydam być może ani grosza (po wakacyjnych wyjazdach mam cały kartonik piw wszelakich i kilka na spotkanie Forumowiczów wezmę co sprawi że nie będzie trzeba kupowac piwka w sklepie albo w barze )
Comment
-
Comment