pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
iron napisał(a) (...)i coraz mniejszej szansy na zniżkę(...)
Znaczy, że zniżki nie będzie???
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
A tego to ja nie wiem, ale spójrz mój drogi w kalendarz - za tydzień o tej porze będziemy już na miejscu (albo nieliczni w drodze lub przed podróżą). Tak więc zostało 6 dni a jak działa poczta nikomu wyłuszczać nie muszę, tak więc powodów do optymizmu coraz mniej
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Kurcze, a ja nawet adresu Artowi nie podałem
a na zniżkę liczyłem...
pułaś
Ale czy jak napiszę "Mu" to Art będzie wiedział gdzie wysłać?
pułaś
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
iron napisał(a) A tego to ja nie wiem, ale spójrz mój drogi w kalendarz - za tydzień o tej porze będziemy już na miejscu (albo nieliczni w drodze lub przed podróżą). Tak więc zostało 6 dni a jak działa poczta nikomu wyłuszczać nie muszę, tak więc powodów do optymizmu coraz mniej
Jeśli wysłałby priorytetem (70gr drożej) to dojdzie następnego dnia.
W tym przypadku akurat poczta jeszcze działa w miarę poprawnie
buuuu - nie mam jeszcze zniżek do wysłania z przyczyn niezależnych ode mnie. będę musiał po nie pojechać w poniedziałek (oby było po co jechać...) i w poniedziałek będę wysyłał priorytetem. jeśli będzie co.
proszę chętnych o podesłanie mi adresów jeśli jeszcze tego nie uczynili.
Comment