Czyli dziś rezerwuję przedział. Pewnie, że możesz jechać skąd Ci wygodnie , spotkamy się w pociągu
Jak z Warszawy dojechać na zlot?
Collapse
X
-
żąleną napisał(a)
Tak sobie pomyślałem... Jeśli przedział będzie zarezerwowany, to chyba każdy może sobie dojechać z takiego dworca, do którego ma najbliżej.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
grzeber napisał(a)
Ja najprawdopodobniej pojade tym pośpiechem ok 11 w piątek bo niestety już zaczęły mi się studia i nie za bardzo moge opuszczać trzeci dzień naukiTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Rezerwacja przedziału wynosi 45 zł. Przedział jest zamknięty i czeka na Nas. My również możemy go zamknąć od środka.Pytanie podstawowe: czy każdy z siedmiu uczestników podróży jest gotów dopłacić 6,43 zł do biletu? Odpowiadać mi tu zaraz!
Comment
-
-
zythum napisał(a)
Co za pilny student, no,no,no. Za moich czasów inaczej bywało, ach te "zajęcia" i "wykłady" na skarpie, klombie czy w Rybitwie. Łezka się mi zakręciła w oku.
A tak poza tym to i tak mam dobrze bo w piątki kończe zajęcia o godz. 9:45 więc na piwko i tak znajdę czaspozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
No dobra, to kończę pić i biegnę rezerwować
Comment
-
-
za zniżki podziękujemy biletami komunikacji miejskiej WARSikowi- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No właśnie, tylko czy ktoś wie gdzie dokładnie (nazwa, jak dojść) leją to łódzkie, bo to że w przejściu podziemnym pod Zachodnim to wiem, ale konkrety...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Spokonie trafisz
a)leją na zewnętrzu w kanjpce w rogu - parasol Glob-a widać. To jest najmilsze miejsce z drewnianymi stołami na zewnątrz i stolikami wewnątrz- duża przestrzeń.
b) w przejściu w prawie każdym barze - ale w nieciekawym towarzystwie i wtłoku bo bary są małe ale można znaleźć spokonniejszy.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment