Zapraszamy na wieczorne piwko, obecni na 100% będą: 3xM (Magdusia, Marcopolok, Marusia) oraz J jak Jerzy Mam nadzieję, że to nie jedyne litery alfabetu, które jutro wychylą Szwejka
perlyfan napisał(a) Chore gardełko nie lubi zimnego piwka...chyba że jakiegos porterka
No więc właśnie dlatego piłam grzane piwo, a nie zimne
Ekipa dopisała w składzie:
Magdusia
Marcopolok
Marusia
Wiktoria
Pepek
Mareks
Breslauer
Jerzy
Ja niestety dopisałam tylko do 21.20, bo choróbsko zagnało mnie do domu (celem spożycia grogu opatulona kocykiem)
Szwejk był jak zwykle świetny - przynajmniej tak mówili ci, co pili, bo ja piłam grzanego z sokiem, więc niewiele to miało wspólnego z oryginalnym smakiem niestety
No i na całe szczęście wszystkie zapowiadane wcześniej literki dotarły wraz z dodatkową M czy Mareksem. Szwejk, którego ostatnio nie napiliśmy sie w **** jak zwykle super.
Marusiu! Wracaj szybko do pełni sił !!!
Szwejk dobry, bo w firmowych kufelkach. No i coraz większą sławę zdobywają placki ziemniaczane ze "Strzechy" ... Bardzo miłe spotkanie, mieliśmy nawet własną ochronę (literka "J" będzie wiedziała o co chodzi ).
nie, no trochę jaja sobie robię, co prawda moja babicka pohazi z Chrzanowa (fakt!), ale ja nie o tym... Mam sporą kolekcję piwnych gadżetów związanych z postacią Dobrego Wojaka Szwejka plus mnóstwo otwieraczy made in Czechoslovakia (CSSR) i ze względu na życiowe zawirowania...
Czy ktoś z Forumowiczów mógłby mi pomóc w identyfikacji podstawki ze zdjęcia? Fotka kiepska, bo wafla nie posiadam, ale zauważyłem w lokalu i to zapleksionego Będę niezmiernie wdzięczny! Gdyby ktoś miał i zechciał zamienić lub sprzedać, będę wymiernie wdzięczny. Na pewno się dogadamy...
Comment