Dziku, ależ musisz dojechać. Wytłumacz wszystkim zainteresowanym Twoim pozostaniem w Łodzi powagę sytuacji, a napewno puszczą Cię wcześniej...
10.10 - Wind u Teresy
Collapse
X
-
ło matko, Ahumba wypił Winda z gwinta i nawet nie mrugnął okiem...Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Na dowód w poniedziałek będzie zamieszczony odpowiedni protokół bo niestety fotografa zabrakło.
Została też wydana z tej okazji jedna (słownie jedna) podstawka,
która znalazła się oczywiście w posiadaniu Ahumby i stanowić od dzisiaj będzie nr 1 w Jego Zbiorze.
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
No proszę,nie Musiał zapijać Imperatorkiem?
TwardzielCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
sopista napisał(a)
Do Pogoniarza!!!
IMPERATOR został zachowany dla Ciebie i będzie Ci dawkowany w odpowiednim momencie. O ile wiem "wrocławskim".
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
dla chętnych mam jeszcze butelkę Jabłonowa Super Mocnego. z pierwszego tłoczenia w PETy!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ŻYJĘ!!!!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Bardzo się cieszymy,a z tą niespodzianką dla mnie dajcie sobie spokój.Nie lubię niespodzianek.Dochodzą koszta i w ogóleWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
ja mam przeterminowanego Bernarda, Pogoniarz chętnie Ci go podaruję, Art już pił ten nektar
Comment
-
Comment