Dlaczego staracie się być dla mnie tacy hojni co ja Wam zrobiłem z Dzikiem?POMOCY! Już nie lubię sekcji warszawskiej
10.10 - Wind u Teresy
Collapse
X
-
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
Uradziliśmy, że Ty i Dziku w pełni zasługujecie na niespodziankiPogoniarz napisał(a)
Dlaczego staracie się być dla mnie tacy hojni co ja Wam zrobiłem z Dzikiem?POMOCY! Już nie lubię sekcji warszawskiej
Jeśli ta niespodzianka dla mnie jest opisana w książce, którą kupił Mareks, to jest to niespodzianka ze mnie
W takim wypadku musiałbym przez jakiś czas unikać imprez forumowych...
A w ogóle to bardzo Was przepraszam, że nie dojechałem, ale wszystko sprzysięgło się w tym dniu przeciwko mnie.
A na dodatek dziś leżę chory
PS Ciekawe czy Ahumba doda Winda do "ulubionych"Dziku
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Dlaczego staracie się być dla mnie tacy hojni co ja Wam zrobiłem z Dzikiem?POMOCY! Już nie lubię sekcji warszawskiejbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Bardzo się cieszymy,a z tą niespodzianką dla mnie dajcie sobie spokój.Nie lubię niespodzianek.Dochodzą koszta i w ogóle
Comment
-
-
dziku napisał(a)
Jeśli ta niespodzianka dla mnie jest opisana w książce, którą kupił Mareks, to jest to niespodzianka ze mnie
W takim wypadku musiałbym przez jakiś czas unikać imprez forumowych...
Najwyżej nie będziesz miał na czym siedzieć
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Tylko z Twojej szyneczki, spokojnie...
Najwyżej nie będziesz miał na czym siedzieć
Zaprzyjaźniony Koneser Piw w Opakowaniach z Niemetalicznych Tworzyw Lekkich zamówił u mnie kolejną podejrzaną ciecz
Pewnie chetnie się z Wami podzieli, zwłaszcza, że opakowanie ma pełny litrDziku
Comment
-
-
dziku napisał(a)
Uprzejmie informuję, że mam się czym zemścić
Zaprzyjaźniony Koneser Piw w Opakowaniach z Niemetalicznych Tworzyw Lekkich zamówił u mnie kolejną podejrzaną ciecz
Pewnie chetnie się z Wami podzieli, zwłaszcza, że opakowanie ma pełny litr
komu ciepły leszek z puszki (przez słomkę) temu leszek ciepły zresztą
a komu peta temu peta.
I NIE MA DZIELENIA SIĘWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
dziku napisał(a)
Uprzejmie informuję, że mam się czym zemścić
Pewnie chetnie się z Wami podzieli, zwłaszcza, że opakowanie ma pełny litr
Ja się windem z nikim nie dzieliłem.
pulas też nikomu ze słomką nie dałby się zbliżyć do swojego ciepłego leszka z puszki.
A picie z peta to przywilej sopisty i nie można mu tej przyjemności odbieraćWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
to nie takie proste.
A protokół będzie, cierpliwości, czekam na dostęp do skanera.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
to nie takie proste.
pulas też nikomu ze słomką nie dałby się zbliżyć do swojego ciepłego leszka z puszki.
A picie z peta to przywilej sopisty i nie można mu tej przyjemności odbierać
Ale myślę, że tak świetnie rozszyfrowany przez Ciebie Koneser z wielką życzliwością podzieli się zawartością petaDziku
Comment
-
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A orginał protokołu chyba powinien powędrować do Arta, celem umieszczenia w muzeum Browar.biz jako eksponatbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment