Ja za to będę w garniturze.
2/10/03 Wroclaw
Collapse
X
-
Spotkanie w pełni udane - jak zwykle
Skład:
Gambrinus, CarlBerg, Breslauer, Jerzy i Marusia.
Pite piwo: Spiż wszelkie rodzaje, Lwówek Książęce, Szwejk
Miejsca spożycia: Spiż, Academus, Pod Strzechą.
Spotkanie nie pozbawione było paru przygód - najpierw totalnie zalany koleś towarzyszył nam przy stoliku usiłując wyżebrać od nas kromala ze smalcem. Następnie podszedł do nas długowłosy osobnik prosząc o dołożenie złotówki do jakiegoś boskiego trunku. Po naszej kategorycznej odmowie osobnik ten ujawnił swoje dane osobowe - mianowicie okazał sie naszym kolegą Carlbergiem Kawalarz jeden
Po drodze okazało się, że Art prowadzi parking we Wrocławiu
(dokumentacja zdjęciowa wkrótce).
Strzechę odwiedziliśmy już tylko we dwójkę ja i Gambrinus w drodze do Przytułku - no i niestety coś przyjezdni ostatnio mają pecha do Szwejka - był skwaśniały
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Po drodze okazało się, że Art prowadzi parking we Wrocławiu
(dokumentacja zdjęciowa wkrótce).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Spotkanie w pełni udane - jak zwykle
Skład:
Gambrinus, CarlBerg, Breslauer, Jerzy i Marusia.
Spotkanie nie pozbawione było paru przygód (ciach).... podszedł do nas długowłosy osobnik prosząc o dołożenie złotówki do jakiegoś boskiego trunku. Po naszej kategorycznej odmowie osobnik ten ujawnił swoje dane osobowe - mianowicie okazał sie naszym kolegą Carlbergiem Kawalarz jeden
Spotkanie przesympatyczne, trochę fotek pstryknął Gambrinus - który niebawem opuszcza piękny Wrocław ...
Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Było bardzo miło, szkoda tylko, że nie miałem więcej czasu.
Pszeniczne w Spiżu było wyjątkowo udane, również Książęce w Academusie bardzo mi smakowało (muszę "odszczekać" poprzednią opinię o tym lokalu).browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Przy okazji wyszło na jaw, że:
- uczestnicy imprezy są wszyscy Bliźniętami zodiakalnymi
- ci, którzy nie są, są zodiakalnymi Rakami
- wszyscy urodzili się w niedzielę! (tzn. nie wiemy, jak Breslauer, bo on już był opuścił nasze grono, gdy doszliśmy do tych niedziel)
Aha, a Carlberg na każde nasze jedno zamawiane piwo zamawiał dwa
Comment
-
-
No cóż, jak było zapewne widać nie dane mi było dotrzeć . Ale z postów pospotkaniowych wnioskuję, że jak zwykle było świetnie.
Moja absencja miała jednakże dobre strony i dowodem na to niech będzie ten oto temat .
Może będzie i następny - muszę tylko uzyskać zgodę na przedpublikację kolejnego autora.
Comment
-
-
Spotkanie bylo super zarowno pod wzgledem towarzyskim jak i piwnym (Wyjawszy skwasnialy lwowek, ale za to jedzonko "Pod Strzecha" bylo wybitne). Wroclaw zdecydowanie nie tylko pieknym ale i przyjaznym miastem jest. Jeszcze raz dziekuje Marusi za udzielenie mi gosciny.
Dzieki za zaproszenie do Opola, postaram sie je wykorzystac w przyszlym rokuPopieraj małe browary!!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment