Na skutek nieoczekiwanej zmiany planow moge byc jutro we Wroclawiu (zamiast Lwowa). Czy ktos ma czas i ochote na kilka piw w mojej kompanii? Sprawdze posty jutro okolo poludnia - jesli ok. to przyjade okolo 17:20. Moj (USA, komorka GSM) # tel +1(646)322-9109
2/10/03 Wroclaw
Collapse
X
-
Mogę być w Spiżu po 18.00
Napewno jeszcze się do jutra parę osób zgłosi na spotkanko, jakże by nie
-
-
aj, żebym tylko wiedział wcześniej
a może w sobotę wylądujesz w Opolu?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Rzeczywiście może dasz radę do Opola? Zapraszamy
Comment
-
-
Dziś chciałem popracować nad brzuchem w inny sposób ale już zmieniłem plany na wieczór. Tylko na 18. to się na pewno nie wyrobię. Raczej 19.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
chyba zmienię datę wysłania postu Gambrinusa zrobię to specjalnie dla Ciebie MArco, żebyś już tak nie rozpaczał i w te pędy udał się do Wrocławia- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Bede w Spizu o 18:00, Juz sie cieszePopieraj małe browary!!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Jasneeee! Zapraszamy
Dzwoniłam do Gambrinusa, rzekł, że będzie w czarnej koszulce "Yes", ja będę bez wianka chmielowego, a Jerzy prawdopodobnie będzie bez butelek, a Breslauer w postaci mniej rysunkowej
Myślę, że jakoś się wszyscy namierzymy
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Jerzy prawdopodobnie będzie bez butelekbrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
-
Łeee.... Czemu ten post nie został ogłoszony wczoraj. No nie mogę, nie mogę przybyć. Właśnie wczoraj przełożyłem ważne spotkanie naukowe na dziś na 18.30 i już go nie da rady odkręcić.
Buuuu...
Ale życzę wszystkim super zabawy i super spiżowego piwa
Comment
-
-
Pepek - a do której zamierzasz się spotykać naukowo? Może wpadniesz do Spiża później? Przynajmniej nie będę jedynym dołączającym się do już rozkręconej imprezy.Last edited by jerzy; 2003-10-02, 15:11.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
Pepek - a do której zamierzasz się spotykać naukowo? Może wpadniesz do Spiża później? Przynajmniej nie będę jedynym dołączającym się do już rozkręconej imprezy.
Comment
-
Comment