Jeden z czerady - czeredy melduje się na rozkaz. Ja kończę o 16.00 i o 16.30 mogę być w Rybitwie
Ostatnia zmiana dokonana przez zythum; 2003-10-06, 13:41.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Tylko nie zabierajcie Winda!
Na 10.10 to może jeszcze jest szansa, że dotrę, na 8.10 nie ma mowy .
A tak chciałbym to zobaczyć. A poza wszystkim Ahumba może wymagać szybkiej reanimacji... Lechem
Małażonka napisał(a) Wind jest zarezerwowany na dziesiątego, ale jeśli Ahumba by chciał już ósmego, znajdziemy zapewne coś równie dobrego w zaciszu domowym...
Może to jest jakaś myśl... Taki trening kondycyjny. Jak 8.10 Ahumba wypije takiego "Bohuna" i poprawi "Tygrysem" to 10.10 "Winda" przełknie jak nektar
Kurczę, nic nie przychodzi mi do głowy.
Szukam miejsca w W-wie, gdzie można zjeść konkretny, dość tradycyjny posiłek (żadne pizze, hamburgi czy naczosy, broń Boże wege), popijając godnym, mocno chmielonym piwem...
Z góry dziękuję.
Grenada to kolejny wyspiarski kraj na Karaibach z browarem restauracyjnym.
Na samym południowym skrawku wyspy działa browar West Indies Beer Company.
Obiekt znajduje się przy drodze prowadzącej na plażę Lance Aux Epines Beach w odległości 2,5 km od międzynarodowego lotniska i 7...
Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
Kolejny, nowo otwarty browar w Pradze nosi nazwę Fuze. Podobno nazwa ma sugerować fuzję zmysłów, smaków i ludzi.
Browar wraz z restauracją działa od kwietnia 2024 roku i zajmuję spora część ogromnego biurowca Nové Masaryčka. Trzeba przyznać, że budynek wygląda bardzo...
Comment