O Boże! Breslauer! Będziemy uczestniczyć jakby na to nie patrzeć w pożegnaniu (mam nadzieję krótkim) Szwejka we Wrocławiu, a Ty zamierzasz pić jeszcze jakieś soczki i mineralkę?
breslauer napisał(a) Ja chcę się tylko upewnić: piwo mamy za darmo, w cenie 15 PLN trochę przekąsek (...)
Piwa za darmo też mamy chyba ograniczoną ilość, a ponieważ na Szwejka postanowiło przyjechać całkiem sporo piwoszy z niezłym spustem, to raczej nie wszyscy będą mogli pić za darmo "do oporu".
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
żąleną napisał(a) A może piechotą szlakiem torów tramwajowych, jak ten koleś z "Nie lubię poniedziałków"?
Bohdan Łazuka rządzi i pijany nie prowadzi
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
ja niestety w ta sobote stoje na bramce w klubie Easyrider nieopodal ***** więc może mnie odwiedzicie i wpadniecie na piwko. jest to dawna Reduta lub Warka Strong.
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
Wrocławska Feta czyli Festiwal Piwa, Wina i Sera. Edycja jesienna. W klimatycznych wnętrzach Concordii Design. Tym razem, Wrocławska Feta zaprezentuje się w kolorach i smakach pięknej złotej jesieni
Comment