Analizuję kalendarz, uzgadniam z promotorem wolnego czasu i kombinuję możliwość uczestnictwa.
Źle to jak na razie wygląda, zaczynam od zera...
Dobrze że jest jeszcze trochę czasu. Może coś wykombinuję i się załapię na wyjazd.
...tymczasem
dziku napisał(a) Czytałem ... i myślałem, że jest powszechnie wiadome że palę fajkę. A to oznacza, że do palaczy (jak każdy palący fajkę) się nie zaliczam. Nawet na spotkaniu w "Peronie 6" żałowałem, że nie wziąłem fajki i nie chciałem papierosa od Gosi (bo nie palę)... Teraz pamiętasz?
Dobra, co mi tam, zapytam jeszcze raz. A co...
A o Dziku się zapomniało
No, w takim razie na klęczkach błagam o przebaczenie, jakoś tej fajki nie skojarzyłam
A jeszcze jak Kanguroświstak fajkuje, no, to już razem 10 osób Ale będzie zadyma
Marusia napisał(a) No, nie takie znowu luzy, bo będę:
1.ja
2.Slavoy
3. Gocha
4. Art (no chyba Gośki nie opuści)
5. Marcopolok
6. Ahumba
7. Iron
8. Małażonka
oraz osoby, którym palenie aż tak bardzo nie przeszkadza, a wolą mieć blisko do legowiska oraz rano na ewentualne poprawiny w tym samym lokalu
Mnie palenie nie przeszkadza, za to jestem leniwy
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
W związku z tym z największą radością odwiedzę nieznany mi przybytek Hotel "Jerzy" i pooddycham zdrową bez nikotynową atmosferą Przynajmniej jest szansa, że się wyśpię. Mam nadzieję, że Jerzy zgodzi się nas przygarnąć?
O majn got! Taka zacna imprezka została zaplanowana, a ja wczoraj cały boży dzień był w terenie i nie był tego świadom. I dopiero dziś mogę się wpisać dopiero na trzeciej stronie dyskusji. Oczywiście, że przybywam(y).
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
Comment