No to ja też z małą prośbą do Jerzego o użyczenie kawałka podłogi w zacnym hotelu u Jerzego-no chyba,że Ahumba przywiezie maskę,lub będę na tyle "zmęczony",że podróżowanie po Wrocławiu przełożę na inny termin
Pogoniarz napisał(a) No to ja też z małą prośbą do Jerzego o użyczenie kawałka podłogi w zacnym hotelu u Jerzego-no chyba,że Ahumba przywiezie maskę,lub będę na tyle "zmęczony",że podróżowanie po Wrocławiu przełożę na inny termin
wydaję tylko w komplecie z op-1 i hełmem
poproszę o rozmiar.
No to jest wytłumaczenie Biorę cały pakiet tzn. komplet-co byś chciał w ramach rewanżu?Może...już wiesz pewnie co mogę Tobie zakupić...Zegar tyka, godzina,raczej minuta prawdy nadchodzi
Pogoniarz napisał(a) No to ja też z małą prośbą do Jerzego o użyczenie kawałka podłogi w zacnym hotelu u Jerzego-no chyba,że Ahumba przywiezie maskę,lub będę na tyle "zmęczony",że podróżowanie po Wrocławiu przełożę na inny termin
U mnie lista obecności jest na razie króciutka:[list=1][*]Kamyczek[*]Pjenknik[*]Szelma[*]Pogoniarz(?) bez maski [/list=1]
Ostatnia zmiana dokonana przez jerzy; 2003-10-08, 13:47.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
pjenknik napisał(a) Skazany jestem przez moją osobistą kobietę, ze względ na jej niechęć do dymu
I to mnie przeraża bo większość imprez z browarowiczami dla nas odpada.
Trochę to nie na temat. Ale jak się spakujecie i przybędziecie do Chorzowa to zawiesina dymu tytoniowego Wam nie grozi
No tak, bez haczka oczywiście. Godziny mi się pomerdały, bo jestem przyzwyczajony do późniejszych spotkań w Strzesze. Ja powiem nawet więcej - pozostało już mniej niż kalendarzowy miesiąc
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
Wrocławska Feta czyli Festiwal Piwa, Wina i Sera. Edycja jesienna. W klimatycznych wnętrzach Concordii Design. Tym razem, Wrocławska Feta zaprezentuje się w kolorach i smakach pięknej złotej jesieni
Comment