yemiołka napisał(a) o cholibka, trzeba założyć nowy dział: "Podziękowania"!!!
Wersal tu jak nigdy
No właśnie, skończmy już z tym kadzeniem sobie nawzajem, bo się nudno robi.
Ale to jeszcze na zakończenie podziękuję Małejżonce za częste zmywanie naczyń, a zwłaszcza po leczo, gdyż dzięki temu starczyło naczyn dla wszystkich na wszystkie dni a ja po wyjeździe czeredy nie musiałam pół dnia w zlewie siedzieć
Jak to po spotkaniach - różne rzeczy się pogubiły, albo znalazły. Jeśli chodzi o przytułek, to:
- ktoś zostawił jedne popielate męskie bokserki
- ktoś przekazał mi worek podstawek Królewskiego, żebym komuś przekazała, ale nie pamiętam komu
Inne:
-Rychur nieświadomie zaopiekował się kufelkiem La Bonne Biere - właściciel wystąp!
- Wiktoria natomiast niechcąco zaopiekowała się kuflem Kamyczka - Lech Cup - do odbioru przy następnym spotkaniu
U mnie zostały:
- karmiciel do Nokii (wiem czyj)
- pakiet podstawek (j.w.)
- różowo-fioletowy ręcznik (domyślam się czyj)
- fajny kufel Budweisera, celowo zostawiony przez nikite-banite - wielkie dzięki!
Więcej rzeczy nie znalazłem (przynajmniej na razie).
Podobno jest też gdzieś butelka portera od Crizza dla Arta, ale jakoś jej nie zarejestrowałem.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Marusia napisał(a) Jak to po spotkaniach - różne rzeczy się pogubiły, albo znalazły. Jeśli chodzi o przytułek, to:
- ktoś zostawił jedne popielate męskie bokserki
- ktoś przekazał mi worek podstawek Królewskiego, żebym komuś przekazała, ale nie pamiętam komu
Inne:
-Rychur nieświadomie zaopiekował się kufelkiem La Bonne Biere - właściciel wystąp!
- Wiktoria natomiast niechcąco zaopiekowała się kuflem Kamyczka - Lech Cup - do odbioru przy następnym spotkaniu
Kufelek został odebrany dnia następnego w Spiżu, a za opiekę wielkie dzięki dla Wiktorii
Marusia napisał(a) Jak to po spotkaniach - różne rzeczy się pogubiły, albo znalazły. Jeśli chodzi o przytułek, to:
Jam Ci to był a po podstawki ma się zgłosić mareks
crizz napisał(a) A Pjenknik i Kamyczek jej nie zabrali? Mieli ją dać Artowi w drodze powrotnej.
To ciekawe z tym porterem ja mam jednego na kapslu jest nr5(w butece Euro) Pjenknik pisał do mnie czy ja nie mam porterka dla Arta.Wiem też ,że rozmawialiśmy na ten temat z Jerzym i był u niego.Tylko nie pamiętam kiedy była ta rozmowa.Jeszcze przepatrzę wszystko dokładnie.
Rychur nieświadomie zaopiekował się kufelkiem La Bonne Biere - właściciel wystąp!
komu i jak go oddać? pozostał w małym kartonie po szklankach a odkryłem go dopiero w browarze. W ogóle fajnie było i też chciałem / chcięliśmy podziękować za fantastyczną atmosferę i fajną zabawę. Marusia ma u mnie piwo. Miło było poznać Was wszystkich POZDRAWIAM
crizz napisał(a) A Pjenknik i Kamyczek jej nie zabrali? Mieli ją dać Artowi w drodze powrotnej.
Nie zabrali - bo już po ich wyjeździe rozmawiałem z Pogoniarzem, że przechowam tego porterka dla Arta. Poszukam wieczorem.
Na szczęście tego portera nie wolno pić w tym roku, a nie np. "należy wypić do końca tygodnia" - więc może sobie spokojnie poleżeć.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Łącząc przeróżne fakty i opierając się na doświadczeniach z przed lat wielu, drogą dedukcji, analizy, syntezy, antytezy, twórcy i tworzywa, podejrzewam, że te prześliczne popielate bokserki są MOJE.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Wiesz, rozumiesz A tak przy okazji to przypomniałem sobie, że powstałem z Nudu Ludu i stąd oczywiście moje wywrotowe poglądy
Ostatnia zmiana dokonana przez zythum; 2003-11-13, 14:49.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
Wrocławska Feta czyli Festiwal Piwa, Wina i Sera. Edycja jesienna. W klimatycznych wnętrzach Concordii Design. Tym razem, Wrocławska Feta zaprezentuje się w kolorach i smakach pięknej złotej jesieni
Comment