08.11, Wrocław - Szwejk z Góry dla forumowiczów!!!

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Ho-Ho rozumiem, że mister Master_luki wpisuje sie w ten sposób na imprezę, bo jakoś Cię wcześniej w tym temaciku nie widziałam?

W poniedziałek przed imprezą będę wymagała od wszystkich potwierdzenia przybycia - trza kucharza przygotować na ciężki wieczór
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• master_luki
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2002.02
      • 154

Marusia napisał(a)
      Ho-Ho rozumiem, że mister Master_luki wpisuje sie w ten sposób na imprezę, bo jakoś Cię wcześniej w tym temaciku nie widziałam?

W poniedziałek przed imprezą będę wymagała od wszystkich potwierdzenia przybycia - trza kucharza przygotować na ciężki wieczór
      Jak sama wiesz,zawsze przychodziłem bez zapowiedzi ale tym razem Marko mnie sprokował

Comment

• Marusia
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

master_luki napisał(a)
        Jak sama wiesz,zawsze przychodziłem bez zapowiedzi ale tym razem Marko mnie sprokował
        No wiesz, tylko, że na TĘ imprezę wpaść bez zapowiedzi może być równe z brakiem papu i piciu Zatem dobrze, że się ujawniłeś, choć, oczywiście, i tak się Ciebie spodziewałam

I gdzie się tak spieszysz, że zjadasz w jednym słowie aż dwie litery naraz

www.wrowar.com.pl

Comment

• master_luki
          • 2002.02
          • 154

Marusia napisał(a)
          No wiesz, tylko, że na TĘ imprezę wpaść bez zapowiedzi może być równe z brakiem papu i piciu Zatem dobrze, że się ujawniłeś, choć, oczywiście, i tak się Ciebie spodziewałam

I gdzie się tak spieszysz, że zjadasz w jednym słowie aż dwie litery naraz
          Proszę wpisać mnie na listę,a spieszę się bo mi piwo stygnie

Comment

• Marusia
            🍼🍼
            • 2001.02
            • 20221

Jesteś wpisany, tylko pilnuj, zeby 4.11 potwierdzić - kto nie potwierdzi ten gapa

www.wrowar.com.pl

Comment

• master_luki
              • 2002.02
              • 154

Marusia napisał(a)
              Jesteś wpisany, tylko pilnuj, zeby 4.11 potwierdzić - kto nie potwierdzi ten gapa
              Nie ma obawy
              Wiesz że przez cały czs siedzę na Forum

Comment

• ART
                mAD'MINd
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2001.02
                • 23929

Marusia napisał(a)
                ja wiem już na pewno że z Gośką dotrzemy na imprezę.
                - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Małażonka
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.03
                  • 4602

My również, o ile wcześniej nie rozbiję samochodu z nami w środku

Comment

• Pepek
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.04
                    • 1500

Jak mam w zwyczaju powtórzę raz jeszcze: tylko bliskie spotkanie z kostuchą lub bardzo, bardzo obłożna choroba zwolnią mnie z przybycia. Jak niedomaganie będzie tylko lekko obłożne to każę się na imprezę zanieść.
                    Oczywiście zgodnie z zaleceniem 4.11 raz jeszcze potwierdzę swą obecność.
                    Pepek

Piwo pijesz - dłużej żyjesz !!!

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• nikita_banita
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.06
                      • 1363

Pogoniarz napisał(a)
                      Dawaj ,dawaj i z Reginą przyjedź
                      Ja się staram przyjechać, ale niestety moje źródełko Reginy wyschło . Jeszcze po zlocie zakupiłem skrzyneczkę, ale zostalo już tylko kilka flaszek i pewnie nie dotrwają one do imprezy we Wrocku .

Comment

• robox
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2002.11
                        • 8188

Na tą Reginę to bym i ja reflektował .
                        Moja wiedza na temat wyrobów tego browaru jest czysto teoretyczna (tak samo jak z BK) .

Comment

• nikita_banita
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.06
                          • 1363

Są dwie opcje: Regina Ciemna przyjedzie albo do Tychów na giełdę, albo na imprę we Wrocku - jej termin przydatności dłużej nie wytrzyma , a i moja "silna" wola może nie wytrzymać .

Comment

• robox
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2002.11
                            • 8188

nikita_banita napisał(a)
                            Są dwie opcje: Regina Ciemna przyjedzie albo do Tychów na giełdę, albo na imprę we Wrocku - jej termin przydatności dłużej nie wytrzyma , a i moja "silna" wola może nie wytrzymać .
                            We Wrocku Regina będzie miał lepszą opiekę .

Comment

• jerzy
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2001.10
                              • 4707

Informacja dla tych, którzy będą jechać na mini-zlot pociągiem od strony Poznania i Warszawy, i będą chcieli się przespać w mojej noclegowni:

Nie warto jechać do stacji W-w Główny, trzeba wysiąść przystanek wcześniej - na Mikołajowie - a stamtąd do mnie jest 5 minut spacerkiem.
                              Na Mikołajowie stają niektóre pociągi, nie ma żadnej reguły - zatrzymuje się nawet IC, ale niektóre pośpiechy tylko pośpiesznie przemykają bez postoju...
                              browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• Pogoniarz
                                † 1971-2015 Piwosz w Raju
                                • 2003.02
                                • 7971

jerzy napisał(a)
                                Informacja dla tych, którzy będą jechać na mini-zlot pociągiem od strony Poznania i Warszawy, i będą chcieli się przespać w mojej noclegowni:

Nie warto jechać do stacji W-w Główny, trzeba wysiąść przystanek wcześniej - na Mikołajowie - a stamtąd do mnie jest 5 minut spacerkiem.
                                Na Mikołajowie stają niektóre pociągi, nie ma żadnej reguły - zatrzymuje się nawet IC, ale niektóre pośpiechy tylko pośpiesznie przemykają bez postoju...
                                To "tylko" nolegownia,nie hotel Z tym świeżym powietrzem...moje wyziewy, po- myslę w końcu sporej dawce piwka z Góry i nie tylko ,nie wpłyną na pewno na czystość powietrza.Będzie się unosić wyraźny piwny zapaszek-chyba jednak poproszę A. o maskę (samą ),gdyż nie wszyscy mogą się później obudzić tak łatwo
                                Mycie ząbków nic tu nie da...Autopsja
                                Last edited by Pogoniarz; 2003-10-20, 13:31.

Prawie jak Piwo
                                SZCZECIN

Comment

Przetwarzanie...
                                X