Dzięki za wciągnięcie szanownej Szelmy na listę noclegowiczów-piwo przyniesie w zębach
08.11, Wrocław - Szwejk z Góry dla forumowiczów!!!
Collapse
X
-
Spotkacie się całą rodziną 1. listopada, jak to w Dzień Zaduszny / Wszystkich Świętych, a po tych świętach wszystkie grzechy będą liczone od nowa.Last edited by jerzy; 2003-10-27, 16:32.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
yemiołka napisał(a)
no i jassssna d...
będę, jeśli moja mama odbrazi się do stosownego terminu.
myślicie, że się odbrazi?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
xxxx napisał(a)
Witam serdecznie i chmielowo !
dopiero dzisiaj dowiedziałem się o zlocie. Na 90 % przyjeżdżam do Wrocławia. Czy znajdzie się kawałek podłogi dla mnie ?
Pozdrowionka i do zobaczonka
Po za tym, mam poważne obawy co do "kawałków podłogi i tak czy siak lista miejsc zamknięta - pewnie niektórzy i tak będą musieli spać zwinięci w kłębek pod kaloryferem
DO NOCLEGOWICZÓW: weźcie śpiwory i karimaty! Przytułek być może na zjazd będzie dysponował dwiema sofami, ale tez i tylko dwoma wolnymi kocami
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
DO NOCLEGOWICZÓW: weźcie śpiwory i karimaty! Przytułek być może na zjazd będzie dysponował dwiema sofami, ale tez i tylko dwoma wolnymi kocamibrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
-
Comment
-
-
No a ja nie na temat, ale nie mogłem się powstrzymać.
Pjenknik - jak rozumiem już nie masz depresji do sześcianuLast edited by iron; 2003-10-30, 12:44.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
To my weźmiemy dmuchany materac.
Spoko - wygodna jest i w niczym nie przypomina znienawidzonej sofy z przytułka.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
Comment