Cholercia gdyby jeszcze Maryhh dotarł to mozna by do brydża zasiąść
08.11, Wrocław - Szwejk z Góry dla forumowiczów!!!
Collapse
X
-
Analizuję kalendarz, uzgadniam z promotorem wolnego czasu i kombinuję możliwość uczestnictwa.
Źle to jak na razie wygląda, zaczynam od zera...
Dobrze że jest jeszcze trochę czasu. Może coś wykombinuję i się załapię na wyjazd.
...tymczasem
Comment
-
-
Ja2ger napisał(a)
O Boże! Super, ale czemu akurat ósmego??!!
AKURAT taki fajny koncert ma być...
"Osiołkowi w żłoby dano..."
No cóż, jedyne, co mogę powiedzieć, to, że w razie czego na TĘ imprezę wydasz mniej kasy
Comment
-
-
dziku napisał(a)
Czytałem ... i myślałem, że jest powszechnie wiadome że palę fajkę. A to oznacza, że do palaczy (jak każdy palący fajkę) się nie zaliczam. Nawet na spotkaniu w "Peronie 6" żałowałem, że nie wziąłem fajki i nie chciałem papierosa od Gosi (bo nie palę)... Teraz pamiętasz?
Dobra, co mi tam, zapytam jeszcze raz. A co...
A o Dziku się zapomniało
A jeszcze jak Kanguroświstak fajkuje, no, to już razem 10 osób Ale będzie zadyma
Comment
-
-
Przyjadę z fajką
Proszę mnie zaliczyć do leniwców co chcą mieć blisko do legowiskaŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
No, nie takie znowu luzy, bo będę:
1.ja
2.Slavoy
3. Gocha
4. Art (no chyba Gośki nie opuści)
5. Marcopolok
6. Ahumba
7. Iron
8. Małażonka
oraz osoby, którym palenie aż tak bardzo nie przeszkadza, a wolą mieć blisko do legowiska oraz rano na ewentualne poprawiny w tym samym lokaluTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
No, w takim razie na klęczkach błagam o przebaczenie, jakoś tej fajki nie skojarzyłam
A jeszcze jak Kanguroświstak fajkuje, no, to już razem 10 osób Ale będzie zadyma
i do brydża można by siąść, ale to się może skończyć mordobiciemLast edited by pjenknik; 2003-10-08, 08:19.
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
... jestem skazany na nocleg w Hotelu "Jerzy" dla niepalących.
Comment
-
-
Skazany jestem przez moją osobistą kobietę, ze względ na jej niechęć do dymu
I to mnie przeraża bo większość imprez z browarowiczami dla nas odpada.
Comment
-
-
W związku z tym z największą radością odwiedzę nieznany mi przybytek Hotel "Jerzy" i pooddycham zdrową bez nikotynową atmosferą Przynajmniej jest szansa, że się wyśpię. Mam nadzieję, że Jerzy zgodzi się nas przygarnąć?
Comment
-
-
O majn got! Taka zacna imprezka została zaplanowana, a ja wczoraj cały boży dzień był w terenie i nie był tego świadom. I dopiero dziś mogę się wpisać dopiero na trzeciej stronie dyskusji. Oczywiście, że przybywam(y).
Comment
-
Comment