No to ja też z małą prośbą do Jerzego o użyczenie kawałka podłogi w zacnym hotelu u Jerzego-no chyba,że Ahumba przywiezie maskę,lub będę na tyle "zmęczony",że podróżowanie po Wrocławiu przełożę na inny termin
08.11, Wrocław - Szwejk z Góry dla forumowiczów!!!
Collapse
X
-
Pogoniarz napisał(a)
No to ja też z małą prośbą do Jerzego o użyczenie kawałka podłogi w zacnym hotelu u Jerzego-no chyba,że Ahumba przywiezie maskę,lub będę na tyle "zmęczony",że podróżowanie po Wrocławiu przełożę na inny termin
poproszę o rozmiar.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Hełm bodajże rozmiar 57 ,a on przed czym ma mnie chronić?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
No to ja też z małą prośbą do Jerzego o użyczenie kawałka podłogi w zacnym hotelu u Jerzego-no chyba,że Ahumba przywiezie maskę,lub będę na tyle "zmęczony",że podróżowanie po Wrocławiu przełożę na inny terminLast edited by jerzy; 2003-10-08, 13:47.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Nie moge opuścić takiego spotkania
PS ja również jestem leniwy a nikotynę jakoś przeżyje.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
Skazany jestem przez moją osobistą kobietę, ze względ na jej niechęć do dymu
I to mnie przeraża bo większość imprez z browarowiczami dla nas odpada.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No i świetnie! Nie dane mi było być na "oficjalnym" zlocie, więc sobie go odkuję już za miesiąc (z małym haczkiem).
Comment
-
-
Kalendarzowy bez haczka.
Ciekawy jestem kto bedzie spał z Szelmą
Comment
-
-
No tak, bez haczka oczywiście. Godziny mi się pomerdały, bo jestem przyzwyczajony do późniejszych spotkań w Strzesze. Ja powiem nawet więcej - pozostało już mniej niż kalendarzowy miesiąc
Comment
-
-
To znaczy, że za miesiąc o tej porze bedziemy już pili
Comment
-
Comment