Ja też oczywiście będę - to jest tak oczywiste, że nawet nie wymaga wpisu ... !!! I bardzo się cieszę na ten nieoficjalny zlot.
Tylko czy Szelma wejdzie do Strzechy?
Zważywszy, że jeszcze miech pozostał do imprezy może się sporo zmienić, ale jeśli jeszcze dopisze się z 10 osób to zaczynam załatwiać rezerwację głównej sali w knajpie oraz zniżki w jakimś hotelu
No, PIERWSZY to on tym bardziej nie będzie. Chyba jutro pokuszę się o kronikę mini-maxi-zlotów-podzlotów forum... a to dłuuuuga i mocno imprezowa historia...
Marusia napisał(a) ...
Zważywszy, że jeszcze miech pozostał do imprezy może się sporo zmienić, ale jeśli jeszcze dopisze się z 10 osób to zaczynam załatwiać rezerwację głównej sali w knajpie ...
A nie ma wtedy jakiejś transmisji sportowej? A co będzie jak nastąpi konflikt interesów np. z kibicami żużla lubiących oglądać zawody na strzechowych telewizorach?
Jak zwykle nie rozumiem.
Spoko - Szelma wielka nie jest więc pewnie zmieści się (sama) w mini aneksie kuchennym lub mini przedpokoju.
Tak tylko ona nie lubi spac sama i zawsze się gdzieś wprasza a mnie nie wiedziec czemu się boi i do mnie się nie wprasza
Comment