Zaniepokoiły mnie ostatnie wypowiedzi Slavoya i Jerzego w tym temacie
08.11, Wrocław - Szwejk z Góry dla forumowiczów!!!
Collapse
X
-
-
Ja zauważyłem, że Iron lubi się wpraszać A Ty lubisz zabierać śpiwory.
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
Fajkuję i ja ale raczej jestem skazany na nocleg w Hotelu "Jerzy" dla niepalących.Marusia napisał(a)
No wiesz co, obawiam się, że po takim tekście to możesz mieć w tym hotelu wilczy bilet, nieładnie!
Mam też wrażenie, że u mnie będzie duuużo luźniejbrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Weźmiem taksówkę, a co. Niech widzą jak się szlachta bawi
Comment
-
-
Alternatywnie sugeruję jeszcze wrocławską nową miejską komunikację nocną Czasami też jest w niej niezła zabawa.
Comment
-
-
czyżby zaczęto montować barki w nocnych tramwajach?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Tramwaji nocnych już nie ma. Są tylko autobusy. I piwo w nich bywa... jak sobie ktoś przyniesie! Bywają też inne, mniej sympatyczne "atrakcje" - jak to w nocy.
Bezpośredni nocny autobus kursuje spod Strzechy pod przytułek regularnie co godzinę, jedzie około pół i kosztuje 3 zł od łba.
Bezpośrednia nocna taksówka kursuje na zawołanie na telefon, jedzie niecały kwadrans i kosztuje pewnie jakieś 30 zł do podziału*.
Wybór należy do nas!
*nie wiem dokładnie, bo nigdy nie używam tego środka komunikacji. Wolę... rower!Last edited by jerzy; 2003-10-09, 11:40.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
Weźmiem taksówkę, a co. Niech widzą jak się szlachta bawi
Co do kaca: ja, na szczęście, będę spała w pokoju dla niepalących
Comment
-
-
marcopolok napisał(a)
My też!!! Będziemy kopcić w kuchniWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
breslauer napisał(a)
Jak zobaczę z Niskich Łąk taki grzybek dymu nad Biskupinem, to będę wiedział, że mini-zlot już się rozpoczął.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
No to chyba nie ulega wątpliwości - taxa wyniesie ok. 25 zł, więc w podziale na 4 z torbami nie pójdziecie
Co do kaca: ja, na szczęście, będę spała w pokoju dla niepalących
Comment
-
Comment