pjenknik napisał(a) Jak szaleć to szaleć, ja stawiam
No nie! Darmowa jazda taksówką!!! To może jeszcze ja przyjadę. Śpię na siedząco, miejsca więc pewnie dla mnie wystarczy. Mogę w dodatku wziąć Szelmę na kolana.
Tak się rozpisujecie , że ja , były Wrocławiak , hm , hm ,
też nabieram chęci , tym bardziej , że Szwejka z Góry nie piłem.
Intensywnie myślę o moim udziale w nieformalnym zlocie zainicjowanym
przez szanowną Panią Prezes sekcji Dolny Śląsk.
+++++++++++
A tak w ogóle poza tematem , może wystosować do Gollum'a zaproszenie ,
przeca Hala Ludowa o rzut kuflem od tej imprezy ?
Zobaczy i się przekona , że Wrocław , to po Krakowie , najpiękniejsze
polskie miasto.
Marusia napisałał No i tu akurat nie bardzo zgadzam się z kolejnością, mimo, że z urodzenia jestem Krakowianką
Dla mnie Wrocław to najpiekniekjsze maisto , ale szanuję i przyjmuję
do wiadomosći opinie i sądy lajkoników. Wrocek to ode mnie tylko i az 137 km , więc , .....chyba będę....
tym bardziej , że zapowiada sie frakcja mazowiecko-łódzka , a z nimi
ostatnio wychyliłem kufel na giełdzie w Żywcu. Będzie więc sposobność
jeszcze raz przy złocistym trunku pobiesiadować.
No proszę ile może znaczyć i znaczy urok osobisty i również zaszczytna funkcja którą pełni we władzach Browaru MARUSIA.
Ludziska z całej Polski chcą się pojawić na spotkaniu.
Jak tu się nie cieszyć Mam nadzieję,że tym razem uda mi się spróbować troszkę więcej piwa warzonego w Górze.Spiża też sobie nie daruję-tylko po co w poniedziałek trzeba iść do pracy
Zważywszy, że jeszcze miech pozostał do imprezy może się sporo zmienić, ale jeśli jeszcze dopisze się z 10 osób to zaczynam załatwiać rezerwację głównej sali w knajpie oraz zniżki w jakimś hotelu
Stało się!Podobno nie zostanę wypuszczony z domu jeśli nie pojadę ja i Pogoniarzowa(Monika).Kobietom się podobno to znaczy nigdy się nie odmawia.To pisałem ja Pogoniarz i nikt na mnie nie wywierał presji...Absolutnie.
3.Pogoniarz + Monika(czyli odwrotnie)Czyli
28.Pogoniarzowa(Monika)
Pjenkniku powiedz Szelmie,że jest mi przykro,a miałem naprawdę dobre chęci.
Comment