Udało mi się załatwić urlop i na 99.9% jedziemy na (Z)Dolny Śląsk.
Niby był niepotrzebny,gdyż idę do pracy w czwartek,a później w poniedziałek,ale kto wytrzyma dobę w robocie po takim spotkaniu
dopiero dzisiaj dowiedziałem się o zlocie. Na 90 % przyjeżdżam do Wrocławia. Czy znajdzie się kawałek podłogi dla mnie ?
Pozdrowionka i do zobaczonka
Cieszę się, ze chcesz przyjechać, natomiast jeśli chodzi o nocleg, to trzymam się ścisłej zasady nie nocowania u siebie osób, których nie znam, chyba, że jest to znajomy forumowicza, którego znam.
Po za tym, mam poważne obawy co do "kawałków podłogi i tak czy siak lista miejsc zamknięta - pewnie niektórzy i tak będą musieli spać zwinięci w kłębek pod kaloryferem
DO NOCLEGOWICZÓW: weźcie śpiwory i karimaty! Przytułek być może na zjazd będzie dysponował dwiema sofami, ale tez i tylko dwoma wolnymi kocami
Marusia napisał(a) DO NOCLEGOWICZÓW: weźcie śpiwory i karimaty! Przytułek być może na zjazd będzie dysponował dwiema sofami, ale tez i tylko dwoma wolnymi kocami
W mojej noclegowni jeszcze marniej - jedna wersalka i może jeden koc.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
pjenknik napisał(a) To my weźmiemy dmuchany materac.
Jeśli jedziecie autem to weźcie, przyda się. Choć myślę, że z racji "prawa pierwszeństwa" (zgłoszenia pobytu) oraz przy braku osób starszych (mam na myśli takich wyraźnie starszych) to akurat Wy będziecie spać na wersalce.
Spoko - wygodna jest i w niczym nie przypomina znienawidzonej sofy z przytułka.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
Wrocławska Feta czyli Festiwal Piwa, Wina i Sera. Edycja jesienna. W klimatycznych wnętrzach Concordii Design. Tym razem, Wrocławska Feta zaprezentuje się w kolorach i smakach pięknej złotej jesieni
Comment