pjenknik napisał(a) Czasami mi przechodzi. Depresja oczywiście.
Weźmiemy też śpiwory.
Raczej pojadę sam ... i to pociągiem.Paskudnie.Czy w związku z tym ,że będziecie spali na wersalce-nie macie może wolnej karimatki?Lub ktoś z forumowiczów?
Pogoniarz napisał(a) Raczej pojadę sam ... i to pociągiem.Paskudnie.Czy w związku z tym ,że będziecie spali na wersalce-nie macie może wolnej karimatki?Lub ktoś z forumowiczów?
Służę śpiworkiem, kocykiem oraz może materacem dmuchanym ... Mogę podwieźć w sobotkę na imprezę "Pod Strzechę" - jeżeli potrzeba, aby sprzęt był w Noclegowni w piątek - daj znać wcześniej
Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą .... Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
CarlBerg napisał(a) Służę śpiworkiem, kocykiem oraz może materacem dmuchanym ... Mogę podwieźć w sobotkę na imprezę "Pod Strzechę" - jeżeli potrzeba, aby sprzęt był w Noclegowni w piątek - daj znać wcześniej
Wielkie dzięki wystarczy śpiworek Dzięki temu będę mógł przywieźć trochę więcej
Według mnie lepiej bezpośrednio do Jerzego
No patrz pomyślałem tylko o sobie
Pogoniarz napisał(a) Wielkie dzięki wystarczy śpiworek Dzięki temu będę mógł przywieźć trochę więcej
Jeden śpiworek to ja oczywiście mam. Ale tylko jeden. Karimatę też jedną, ale u mamy chyba leżą jakieś stare. Koców brak, mogę ew. przywieźć coś od mamy. Materacy brak i nie mam skąd wziąć.
Dlatego lepiej aby każdy z nocujących zadbał o swoje warunki - czy to przywożąc wszystko ze sobą, czy też jak Pogoniarz uprzedzając, że czegoś nie ma i prosząc na Forum o pomoc w tym zakresie. Wiedząc wcześniej zawsze coś można zorganizować - dzięki CarlBerg za ofertę, pewnie się przyda.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
robox napisał(a) A może ktoś będzie dysponował wolnym czasem przed 16.00 ?
Prawdopodobnie będę we Wrocku dużo wcześniej, więc można by się umówić na jedno małe .
Mam kilka możliwości:
1-przyjazd o 16.15 z przesiadką w Krzyżu-(szansa na Noteckie)i Poznaniu.
2-przyjazd o 13.21,ale bez szans na zakup piwa po drodze.
3-przyjazd o 14.28 na Mikołajów (pojadę m.in przez Ostrów-Bartek?)
No nie wiem.
Oczywiście cały czas i tak jadę przez Poznań -także kto z forumowiczów startuje lub przejeżdza niech da znać-wspólnie weselej.
No własnie Crizz jak sytuacja?
Pogoniarz napisał(a) Mam kilka możliwości:
1-przyjazd o 16.15 z przesiadką w Krzyżu-(szansa na Noteckie)i Poznaniu.
2-przyjazd o 13.21,ale bez szans na zakup piwa po drodze.
3-przyjazd o 14.28 na Mikołajów (pojadę m.in przez Ostrów-Bartek?)
No nie wiem.
Jak już wybierzesz którąś z tych trzech bramek, to daj znać na PW .
Comment