Ahumba napisał(a) Ja widzę, że strach przed Windem to głównie odczuwasz Ty i Dziku.
Chyba trzeba Was "zaszczepić" tym płynem. Może Wam przejdzie
Dzięki... nie wiem jak Pogoniarz, ale ja się nie zaszczepię. Poza tym przed czym chroniłaby taka szczepionka Chyba tylko przed skutkami wypicia "Imperatora" ...
Ale co do szczepionki, to widzę Ahumba, że wymagasz tzw "dawki przypominającej". Może ktoś przywiezie dla Ciebie "Winda" w tym celu
Poza tym nie można mówić o strachu przed Windem. Ja odczuwam podziw dla jego Konsumenta i żal, że nie widziałem momentu konsumpcji...
I jeszcze w kwestii organizacyjnej: przypominam, że składka na przystawki w knajpie wynosi 15 zł od sztuki. Prosiłabym bardzo o zarezerwowanie przy sobie odliczonych kwot - będę się starała pobierać haracz zaraz przy wejściu - najlepiej to się do mnie zgłaszajcie, będzie mi łatwiej - chciałabym mieć zbieranie szmalu jak najszybciej za sobą, żeby móc zacząć się porządnie opijac Szwejkiem nie stresując się płatnościami
Marusiu i Jerzy!
Jeżeli będzie konieczne, to dostarczone zostaną jeszcze 2 karimaty (w tym jedna już dość zabytkowa, a druga pogryziona przez szczura ) oraz 1 szt. starego śpiwora.
Pisałem ja, a inicjatywa wyszła od Wiktorii.
Comment