grzeber napisał(a) No właśnie kiedy możliwe jest zakwaterowanie się w Przytułku?
Mi najbardziej pasuje pociąg który do Wrocka dojeżdża ok 17:30 w piątek.
Kiedy planowane jest zakończenie Mini Zlotu ? Nie ukrywam że kożystając z długieg weekendu chętnie pozwiedzał bym to piękne miasto
Korzystając.Warto oj warto!Jest to piękne miasto i dlatego zostaję do poniedziałku-dzięki Jerzy
grzeber napisał(a) No właśnie kiedy możliwe jest zakwaterowanie się w Przytułku?
Mi najbardziej pasuje pociąg który do Wrocka dojeżdża ok 17:30 w piątek.
Kiedy planowane jest zakończenie Mini Zlotu ? Nie ukrywam że kożystając z długieg weekendu chętnie pozwiedzał bym to piękne miasto
Takie pytanie to bardziej pasuje na PW Możesz zostać dłużej, zostają też Irony i Kangur, więc się nie będziecie nudzić
No i zlożyło się nader pięknie - ja również mam wolne aż do wtorku włącznie i chętnie zabiorę się z koleżeństwem na zwiedzanie Wroca. Najchętniej zacząłbym na rynku w...
Lista uczestników póki co przestawia się jak poniżej. osoby wpisane poniżej nie muszą już potwierdzać swojej obecności - chyba, że jednak coś wypadnie i nie mają zamiaru się pojawić.
no i d...
póki co mogę potwierdzić uczestnictwo tylko jednej sztuki z powyższych.
i niestety chyba nie będę to ja, z powodu wykorzystania deputatu jimprezowego na ten kwartał
chyba że stanie się cud................
Comment