A jak tam Wasz dziennik piwny po imprezie?
U mnie małe przetasowania - Góra wskoczyła na zaszczytne drugie miejsce i niewiele jej brakuje do samej góry. Jednocześnie moje spożycie Szwejka to już ponad 10% łącznych wpisów wszystkich Forumowiczów!
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
crizz napisał(a) Browar w Górze awansował z miejsca 8 na 5, przeskakując Piasta, Ambera i zagraniczne. Wydatki poniesione na Szwejka - w dalszym ciągu 0.00 zł...
U mnie z 52 miejsca(ostatniego) awans na 22,czyli skok niesamowity W dzienniku to jednak tylko 0.71%
O jest TABLETKA na Forum
Tyle już pochwał napisaliście że napiszę w skrócie:
- impreza super,
- przytułek super,
- forumowicze także super
nawet ten jeden co to usiłował cudze małżeństwa rozwodzić
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Małażonka napisał(a) I oczywiście zapomniałam
Breslauer – wielkie dzięki za płytkę, zrobiłeś ją naprawdę zawodowo, nie pozostaje Nam nic innego, jak zagrać na ambicji Coopera, by zrobił podobną z browarami warszawskimi
No i wreszcie ja się dorwałem do komputera. Szef chyba się nudził przez te 4 dni i dużo rozmyślał, bo zlecił mi tyle roboty od rana że dopiero teraz mam chwilę wolną.
W zasadzie to większość już została napisana, więc dołączam się do podziękowań ogólnych i Małejżonki, a tylko uzupełnię parę (w kolejności przypadkowej):
Jerzemu - za cierpliwość i grę w takie kulki co to się je kijem do dziury zagania
Kanguroświstakowi - za transport do Piwosza w celu dokonania zakupów i odtransportowanie do przytułku
Grzeberowi - za nierozbicie naszego małżeństwa
Pieci - za uświadowienie nas jakiego wyznania są mieszkańcy Łodzi
Tabletce - za traktowanie mnie z atencją należną prezesowi
I wielu, wielu innym, o których napiszę jak zjem zupę.
I na koniec - Panie Prezesie CarlBerg - szacuneczek.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Jak zwykle zapomniałeś o nie przepełnianiu mordek postami, a Admin przypominał
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
No dobra. W końcu po całej mroźnej dniówce terenowej i ja niech się jeszcze wtrącę. Zatem dziekuję ekipie z Góry za znakomite piwo, Marusi za zorganizowanie mini-zlotu, a wszystkim Forumowiczom za wspaniałą i niezapomnianą atmosferę. Moją nieobecność na zlocie wieżyckim odbiłem sobie z nawiązką (łącznie z prawie wyleczoną już kontuzją ). Raz jeszcze wielkie dzięki wszystkim!
To i ja podziękuję, Marusi za imprezę, Jerzemu za nocleg, ekipie z Góry za piwo, najbardziej przywiązanemu do psa Pogoniarzowi z aopieke nad Szelmą (spełnił obietnicę i dzielił z nią legowisko) Carlbergowi za dezynfekcję
No to i moje podziękowania
Dla Marusi za wspaniałą imprezę oraz noclegi.
Jerzemu i innym Wrocławiakom za znoszenie naszej wizyty przez tyle dni oraz wtorkową podwózkę.
Breslauerowi za super płytkę oraz tym forumowiczom dzięki którym spróbuję kolejnych ciekawych piw ( dzięki Jerzy za Leszka ).
Mam nadzieje że moja skromna osoba nie doprowadziła jednak do rozpadu żadnych związków
PS : udało mi się wykorzystać ostatnią szansę na testowanie starej sofy
Comment