No to ładnie! Jest nas (chętnych) parę osób. Udało mi się policzyć (w kolejności zgłoszeń):
1 - P-Oset
2 - Żąleną
3 - Mwa
4 - Art
5 - Marcopolok
6 - Darek99
7 - Cooper
8 - Browariec
9 - Małażonka
10 - Iron
11 - Cyrkonia
12 - Zythum
13 - Pogoniarz
14 - Ahumba
15 - Pjenknik
16 - Kamyczek
To już wychodzi osiem kajaków a temat jest świeży i czasu dużo.
P-Oset! Rzuć jakiś termin coby sobie coś wolnego zaklepać! Proponuję na początek zrobić to w weekend nie kolidujący z jakąś giełdą. Co Wy na to?
Trzeba dobrze się zastanowić nad postojami, szesnaścioro chłopa to nie w kij dmuchał. Należy zatem komisyjnie kupić szczegóową mapę okolic i wybrać się do Teresy (oczywiście na Gambrynusa).
żąleną napisał(a) Trzeba dobrze się zastanowić nad postojami, szesnaścioro chłopa to nie w kij dmuchał. Należy zatem komisyjnie kupić szczegóową mapę okolic i wybrać się do Teresy (oczywiście na Gambrynusa).
Małażonka,Cyrkonia i Kamyczek to na pewno nie są chłopy
żąleną napisał(a) Trzeba dobrze się zastanowić nad postojami, szesnaścioro chłopa to nie w kij dmuchał. Należy zatem komisyjnie kupić szczegóową mapę okolic i wybrać się do Teresy (oczywiście na Gambrynusa).
Oj... To my chyba daleko nie zapłyniemy i "szczegóowa mapa" jak również cały misterny plan runie w gruzach a właściwie w wodzie lub piwie
Łot,ja sobie przypomniał,że byłem dokładnie 22 lata temu na kolonii w miejcowości o nazwie Świder.Mieliśmy wtedy kłopoty z kąpaniem się,gdyż rzeczka była skażonaCzasem pozwalali wejśc do wody gdy nie miało się jakiś otwartych ran.
Co do piwa -w tamtym okresie interesowały mnie bardziej lody i oranżada. W Józefowie lody gałkowe były doskonałe.
Chętnie tam pojadę i sobie powspominam,choć nie mogę sobie przypomnieć położenia ośrodka...
Pogoniarz napisał(a) ...Co do piwa -w tamtym okresie interesowały mnie bardziej lody i oranżada. (...) Chętnie tam pojadę i sobie powspominam,choć nie mogę sobie przypomnieć położenia ośrodka...
Może jednak zamiast oranżady serwowali Wam piwko, skoro nie odtwarzasz ośrodka
„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...
W sobotę tj. 18-09-2021 odbędzie się IX Zagłębiowska Giełda Birofiliów. Bramy otwierają się dla Wszystkich Uczestników punktualnie o godzinie 8:00 rano.
Serdecznie zapraszamy Kolekcjonerów do Browaru na Jurze w Zawierciu przy ulicy Paderewskiego 114. Do zobaczenia już w sobotę
Comment