No to ładnie! Jest nas (chętnych) parę osób. Udało mi się policzyć (w kolejności zgłoszeń):
1 - P-Oset
2 - Żąleną
3 - Mwa
4 - Art
5 - Marcopolok
6 - Darek99
7 - Cooper
8 - Browariec
9 - Małażonka
10 - Iron
11 - Cyrkonia
12 - Zythum
13 - Pogoniarz
14 - Ahumba
15 - Pjenknik
16 - Kamyczek
To już wychodzi osiem kajaków a temat jest świeży i czasu dużo.
P-Oset! Rzuć jakiś termin coby sobie coś wolnego zaklepać! Proponuję na początek zrobić to w weekend nie kolidujący z jakąś giełdą. Co Wy na to?
Trzeba dobrze się zastanowić nad postojami, szesnaścioro chłopa to nie w kij dmuchał. Należy zatem komisyjnie kupić szczegóową mapę okolic i wybrać się do Teresy (oczywiście na Gambrynusa).
żąleną napisał(a) Trzeba dobrze się zastanowić nad postojami, szesnaścioro chłopa to nie w kij dmuchał. Należy zatem komisyjnie kupić szczegóową mapę okolic i wybrać się do Teresy (oczywiście na Gambrynusa).
Małażonka,Cyrkonia i Kamyczek to na pewno nie są chłopy
żąleną napisał(a) Trzeba dobrze się zastanowić nad postojami, szesnaścioro chłopa to nie w kij dmuchał. Należy zatem komisyjnie kupić szczegóową mapę okolic i wybrać się do Teresy (oczywiście na Gambrynusa).
Oj... To my chyba daleko nie zapłyniemy i "szczegóowa mapa" jak również cały misterny plan runie w gruzach a właściwie w wodzie lub piwie
Łot,ja sobie przypomniał,że byłem dokładnie 22 lata temu na kolonii w miejcowości o nazwie Świder.Mieliśmy wtedy kłopoty z kąpaniem się,gdyż rzeczka była skażonaCzasem pozwalali wejśc do wody gdy nie miało się jakiś otwartych ran.
Co do piwa -w tamtym okresie interesowały mnie bardziej lody i oranżada. W Józefowie lody gałkowe były doskonałe.
Chętnie tam pojadę i sobie powspominam,choć nie mogę sobie przypomnieć położenia ośrodka...
Pogoniarz napisał(a) ...Co do piwa -w tamtym okresie interesowały mnie bardziej lody i oranżada. (...) Chętnie tam pojadę i sobie powspominam,choć nie mogę sobie przypomnieć położenia ośrodka...
Może jednak zamiast oranżady serwowali Wam piwko, skoro nie odtwarzasz ośrodka
Comment