Pora się spotkać, przecież do 8.11 jeszcze daleko Proponuję sobotę, bo będzie obecny wtedy również Slavoy. Natomiast czekam na propozycje GDZIE, bo klubowa knajpa się zamknęła, Pod Strzechą nie ma piwa.... Academus? Spiż?
18.10, sobota, Wrocław
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
No ładnie, zerowa frekwencja w temacie o spotkaniu!!! Potem Warsawioki powiedzą, że to oni są najbardziej imprezowym regionem, a nie MY!!! Nie można do tego dopuścić!!!
Comment
-
-
A stolyca, jak to stolyca i tak gadać będziebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
No ładnie, zerowa frekwencja w temacie o spotkaniu!!! Potem Warsawioki powiedzą, że to oni są najbardziej imprezowym regionem, a nie MY!!! Nie można do tego dopuścić!!!
Najbardziej imprezowe są miasta na literę WWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Odp: 18.10, sobota, Wrocław
Marusia napisał(a)
[...] Pod Strzechą nie ma piwa....
Koncesję stracili czy jak????
A tak wracając do tematu ja niestety w sobotę nie będę mógł się pojawić.
Comment
-
-
Odp: Odp: 18.10, sobota, Wrocław
breslauer napisał(a)
Jak to nie ma piwa?!?!?!?!?!?!?!?????????? ...
Koncesję stracili czy jak????
A tak wracając do tematu ja niestety w sobotę nie będę mógł się pojawić.Last edited by Pogoniarz; 2003-10-14, 14:10.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Ja będę we Wrocku w tym terminie, ale niestety na parapetówie u znajomych. Będę się z Wami łączył duchowo
Comment
-
-
Phi, nie to nie. Umówiliśmy się z Radegastem i Sylwią i będziemy balować w Przytułku
Comment
-
-
Ja tam bym się wpisał i wczoraj, gdyby nie praca w terenie. Znaczy się impreza "na mieście" odwołana?
Comment
-
-
Noooo.... możemy jeszcze podyskutować
Comment
-
-
Ano i można powiekszyć, ale i podyskutować też można
Comment
-
-
Jakby co, to oferuje jak zwykle nocleg.
Jeszcze obaczym, w miachu też może być. Jakby co to jutro zarezerwuję nam parę miejsc w Academusie, może być?
Comment
-
Comment