Oczywiście, że może tak być. Zatem wstępnie miejsce już ustalone (Academus), dzień na pewno (sobota, 18-10). Została jeszcze do ustalenia godzina.
18.10, sobota, Wrocław
Collapse
X
-
-
Pepek napisał(a)
Oczywiście, że może tak być. Zatem wstępnie miejsce już ustalone (Academus), dzień na pewno (sobota, 18-10). Została jeszcze do ustalenia godzina.
P.S. Tak żeby trochę pokusić: mam dla Wiktorii grubą kopertę różnych polskich etykietComment
-
Wielkie dzięki za zaproszenie. Moje pojawienie się w Przytułku jest wielce prawdopodobne, ale raczej bez noclegu, natomiast W. bardzo mało prawdopodobne, bo z okazji zmiany aury od pewnego czasu niedomaga. Ale może się podleczy, by zajrzeć na chwilkę.Comment
-
No cóż, etykiety najwyżej przekażę na Twoje ręce ZapraszaM!Comment
-
Jaką wielką moc uzdrawiająca mają etykiety
Przybędziemy razem, na chwilkę lub dwie i na piwko lub dwa
Ale na pewno bez spanka. Szczegóły dogadamy jutro telefonicznie.
Raz jeszcze wielkie dzięki za zaproszenieComment
-
No, plany spotkaniowe ewoluowały do ostatniej chwili - w końcu umówiliśmy się Pod Strzechą na obiad z Pjenknikiem i Kamyczkiem77, dotarli też Wiktoria z Pepekiem, z którymi to przenieśliśmy się do Przytułku, ja wybyłam do mamy na imieniny, ale jak wróciłam, to jeszcze się z powyższymi zdążyłam piwka napić, zanim podążyli do swego domostwa. Dzięki późnemu powrotowi z przesiadką na dworcu zresztą nasi znajomi odkryli bar gdzie leją Lwówka, i to za jedyne 3,5 zł! Byłam wczoraj ze Slavoyem, potwierdzam!Comment
-
Raz jeszcze dziękujemy za wspaniałe spotkanie.
Małe sprostowanie. Ten dworcowy bar z Książęcym pierwszy raz już jakiś czas temu namierzył PPNS, a dopiero potem my. Ale piwko jest tam świeżutkie i wyborne
Bar znajduje się tuż obok dworcowej kaplicy. Ceratek brak.Comment
Comment