Czy Opolanie chcą coś z wroc. Piwosza? [25-26.X.2003]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Aldonka89
    Prezent dla piwosza
    Aldonka89
    Hej,
    szukam prezentu na 40. dla męża, który uwielbia piwa z małych browarów. Pomóżcie plisss
    2019-08-22, 09:16
  • heckler
    Czechy, Radíkovice, Radíkovice 12, Pivovar na Statku
    heckler
    Radikovice to mała wioska położona na zachód od Hradca Kralove. We wiosce krzyżują się ścieżki rowerowe, a jedna z nich prowadzi do miejscowości Hrádek u Nechanic, gdzie można podziwiać ładny zameczek. Wiadomo, że jak są rowerzyści, to na szlakach musi być jakiś wodopój, ot taka...
    2023-08-25, 06:29
  • darekd
    Wrowar, Reinkarnacja
    darekd
    Wrowar to następca browaru Cześć Brat z podwrocławskiego Jelcza-Laskowic. Ruszyli w tym roku.

Black IPA, chmiele: Mosaic, Simcoe, Citra, Rakau

Alk. 6,5%

Aromat - chmiel dominuje, a spośród niego cytrusy i odrobina mosaicowej nafty, potem trochę paloności...
    2024-12-19, 00:02
  • bastion
    Łotwa, Aluksne, Talavas Iela 5, Aluksnes Alus.
    bastion
    Łotewska prowincja ma swój urok. Cisza i wszechwładny spokój wręcz emanują z tych miejsc. Miłośnicy lasów, jezior i drewnianych domków, znajdą tam swoje miejsce na ziemi.
    W przypadku miasteczka Aluksne nieco rozwleczonego terytorialnie, celem wizyt jest jezioro z ruinami zamku na...
    2024-11-26, 22:29
  • Kwachu1444
    Drożdże nie chcą ruszyć
    Kwachu1444
    Witam,
    Postanowiłem po raz ostatni zrobić piwo na ekstraktach, taki ala staut imbirowy na WES ciemnym i jasnym 1kg/1kg, nachmieliłem sobie nugget i wrzuciłem imbir. Brzeczkę po gotowaniu schłodziłem i jeszcze dla pewności (bo mi się termometr na fermentorze uszkodził) zostawiłem do...
    2018-09-05, 19:30
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...