Ahumba nie marudź, jedź z nami. Wrocław obejrzysz w niedzielę.
08-11-03 Propozycja dla jadących z Warszawy na MiniZlot
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud. -
zythum napisał(a)
Ahumba nie marudź, jedź z nami. Wrocław obejrzysz w niedzielę.
Po drugie primo jestem już za leniwy (czytaj za stary) na wojaże z przesiadkami nawet jeśli wiąże się to ze spożywaniem dobrego piwkaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Małażonka napisał(a)
Ahumba, to co będzie za 20 lat? Przecież ty nawet będziesz za stary by kufelek do ust podnieśćWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Grzeber także pisze się do wesołego pociągu aczkolwiek nie wiem czy zrobie sobie przerwe w Ostrowie.
Rozmawiałem z Piecią i także jest zainteresowany. Postaram się do niego odezwać.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Już rozmawiałem z Piecią. Hihihihi Grzeber myśli, że nie wysiądzie Są na to sposoby: Bartka się z nami nie napijeszTo inaczej miało być, przyjaciele,
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Wszystko zależy od tego w jakiej będe formie bo będe jechał zaraz po imprezce urodzinowej u koleżanki więc nie dokońca uśmiecha mi się spędzić cały dzień w pociągu.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
No właśnie - dbając abyś nie spędzał całego dnia w pociągu, specjalnie dla Ciebie zrobimy przerwę w Ostr. Wlkp. Zwiedzanie starówki i piwo Bartek skutecznie likwiduje zmęczenieTo inaczej miało być, przyjaciele,
-
A ponadto pośpiewamy Ci w pociągu, to od razu podróż krócej minie i bardzo będziesz chciał wysiąść z pociągu w Ostrowiebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Niniejszym dołączam się w całej rozciągłości do Wesołego Pociągu! Wiem na pewno, że Piecia też się zabiera.Comment
-
Niech ktoś napisze -kto może jechać ze Wschodniego i zająć przedział.Ja jak wspomniałem będę próbował ale niestety układ mam taki, że autobus mam o 7.30 (następny o 8.00 już nie "zdanża") i szczerze wątpię czy po oglądaniu meczu w piątek dam radę wstać o 6.30 żeby zdążyć na autobus - szczerze wątpięTo inaczej miało być, przyjaciele,
-
A kto się broni?To inaczej miało być, przyjaciele,
-
W Warszawce będę późną porą w piątek, przekomaruje u Pieci, a czy uda nam się zabukować miejscówki na Wschodnim po piątkowym piwkowaniu - no nie wiem ...Comment
Comment