A takeśmy usiedli przy Szwejku i pomyśleliśmy, ze właściwie - czemu nie Sylwester Forum? Padł nawet pomysł na lokalizację - Warszawa dla odmiany - no, hejka, jak tam?
Sylwester
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Duża sala, noclegi, darmowe piwo, jest co organizować.
No więc sekcja warsiawska do roboty!
Jak znam wymagania mojej lepszej połowy musi być jeszcze miejsce do tańczenia.Comment
-
Ech szczęściarze. A ja w Sylwka w pracyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
To może najpierw zorientujmy się ile osób by mogło/chciało w tym Sylwestrze uczestniczyć - kwestia wielkości lokalu.
Ze swej strony zgłaszam siebie i Głównego Browarnika BIGBbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Jeśli z tańcami to Żona-Taxi i Ahumba też by się pisali.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
ja niestety odpadam, będę witać Nowy Rok w Żorach (najprawdopodobniej)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Czyli systematyzując potencjalni chętni:
1. Marusia
2. Slavoy ?
3. Jerzy
4. Kamyczek 77 (tańce)
5. Pjenknik
6. Żona-Taxi (jeśli tańce)
7. Ahumba (jeśli tańce)
8. Małażonka
9. Ironbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Oczywiście, że zmuszanie do tańców nie wchodzi w grę - przecie nie zrobię czegoś wbrew sobiebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Sylwester to poważna sprawa i wymaga konsultacji ale wstepnie...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Ja mogę i z tańcami i bez Tańce są o tyle "wporzo" , że piwo tak w łeb nie daje jak bez tańców.Comment
Comment