Prawda jest taka, że tańczę, a i owszem, ale dopiero wtedy, gdy już piwo dawno w główce szumi. Wcześniej się nie ruszam...
Sylwester
Collapse
X
-
Hmm... ,na dzień dzisiejszy wychodzi, że w sylwka pracuję. Ale uskuteczniam już pewne machinacje, które powinny zmienić ten stan rzeczy.
Comment
-
-
Aktualizując:
1. Marusia
2. Slavoy ?
3. Jerzy
4. Kamyczek 77 (tańce)
5. Pjenknik
6. Żona-Taxi (jeśli tańce)
7. Ahumba (jeśli tańce)
8. Małażonka
9. Iron
10. Małgorzata?
11. ART?
12. Ark?
13. Nikita_banita?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Nie krzyczcie na mnie bo ja teraz trochę nie na temat. Wiele czeskich (szczególnie małych browarów) organizuje sylwestra. Zabawa, piwo w opór kosztuje około 700 -750 koron (nie wiem czy od osoby czy od pary. Do tego można przenocować w browarze lub pensjonacie obok. Inna inicjatywa to wspólne (przez kilka browarów regionalnych) organizowanie zwiedzania i przygotowywanie atrakcji turystycznych.
Po pierwsze kiedy polskie browary małe nauczą się zarabiać pieniądze
Po drugie chętnie spędziłbym sylwestra w browarze.
Po trzecie i na temat: ze względu na stan mojej Miłki nie jestem wstanie się określić co do sylwestra.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
No dobra i słychać coś w temacie, czy nie? Piszecie sympatyczną czcionką?
Comment
-
-
Tak sobie pomyślałem, że jak na razie ilość osób umożliwia nam zorganizowanie tego Sylwestra u nas w domu (tańce też mogą być).
Może są inni chętni do użyczenia lokalu?
Rozważamy jeszcze organizację balangi w mieszkaniu moich rodziców (nieco większe), ale na razie musimy wybadać grunt.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Aktualizując aktualizację:
1. Marusia
2. Slavoy
3. Jerzy
4. Kamyczek 77 (tańce)
5. Pjenknik
6. Żona-Taxi (jeśli tańce)
7. Ahumba (jeśli tańce)
8. Małażonka
9. Iron
10. Małgorzata?
11. ART?
12. Ark?
13. Nikita_banita?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Co do mnie to należało by postawić znak zapytania - bo nie wiem jeszcze, czy w Sylwestra i w Nowy Rok nie będę musiał pracować (a "dyżur w gotowości do pracy" to pewniak) i czy ta ewentualna praca będzie we Wrocławiu czy w Warszawie.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
slavoy napisał(a)
Ze Slavoya można zdjąć ten pytajnik. Piszę się jak najbardziej!
Drugi Sylwester z rzędu w BIGB. Czyżby nowa świecka tradycja?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
uuuu prawdopodobieństwo nie jest zbyt wielkie... ja i Gośka raczej pozostaniemy w bliższym sąsiedztwie Opola na Sylwestra- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A ja jednak na 100% nie przyjadę. 31.12 idę do roboty, nie będę na jeden wieczór tłukła się taki kawał.
Od dziś dla Wrocka i okolicy propaguję opcję Sylwestra w Klubie Remi
Comment
-
Comment