Czy są jacyś chętni na oglądanie meczów. Holandia Szkocja jest w Polsacie Sport który posiadam. Proszę o odpowiedź bo jeżeli nie ma to sobie pójdę dokina na Pancernik Patiomkin.
19.11, środa-dzisiaj.Polska Białoruś, Holandia Szkocja
Collapse
X
-
19.11, środa-dzisiaj.Polska Białoruś, Holandia Szkocja
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak -
Odp: 19.11, środa-dzisiaj.Polska Białoruś, Holandia Szkocja
zythum napisał(a)
jeżeli nie ma to sobie pójdę dokina na Pancernik Patiomkin.Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Related Topics
Collapse
-
W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...-
Channel: Holandia
-
-
Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
-
Channel: Holandia
-
-
Witam
Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Za kilkanaście dni wybieram się na Białoruś do Brześcia na kilka dni.
Jeżeli ktoś ma sprawdzone wiadomości o dobrym sklepie, knajpie w którym można kupić, napić się dobrego piwa z małych browarów, to poproszę o informację.-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Jest już informacja o giełdzie w Mińsku.
Wzorem poprzedniego roku giełda dwudniowa- wieczorna sesja w piątek oraz giełda od rana w sobotę.
Organizator jak zawsze klub Pywnyja Wolaty.
Wszystkie informacje o giełdzie pod linkiem:
https://volaty.by/minsk202...-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2019-12-24, 00:45 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment