Nie dane mi było zwizytować Remi w zeszłą sobotę, więc rzucam temat na piątek 21.00 na Szwejku, kto chętny ręka do budki (z piwem)
Wrocław, 28.11.03, po wypłacie;)
Collapse
X
-
Wrocław, 28.11.03, po wypłacie;)
Tagi: brak -
Ja zawsze chętnie wsadzam rączki ( do budek z piwem )
Zameldowany 28.11 ... Połączmy to z "Andrzejkami", nie będę musiał ponosić podwójnych kosztówPiwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses" -
Przykro mi - nie dam rady. Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy. Za Wasze zdrowie wypiję w domu
Comment
-
amal63 napisał(a)
Chętnie przybędę, jeżeli przyjmiecie nowego. Tylko gdzie jest ten Szwejk? Czy mówicie o knajpce na rogu Odrzańskiej i Garbary?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
amal63 napisał(a)
Chętnie przybędę, jeżeli przyjmiecie nowego. Tylko gdzie jest ten Szwejk? Czy mówicie o knajpce na rogu Odrzańskiej i Garbary?
Zapraszamy!Comment
-
Wiadomo,że chętnie bym z Wami się spotkał,ale nie mam na to najmniejszych nawet szans Nurtuje mnie tekst o wypłacie.U mnie kasiorę przelewają do banku do 10 każdego miesiąca .Kiedyś też przelewali mi na koniec miesiąca,ale to już odległa historia.Dzielili wtedy umysłowych i fizycznych.
Bawcie się dobrze
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment