pationkin napisał(a) witam
ja tam będę
to jest najważniejsza giełda w kraju
kto się nie wybiera ten niech żałuje .
pationkin
Jeszcze nie miałem okazji być na giełdzie w Świdnicy, więc pomniejszał jej wagi nie będę, ale dla mnie najważniejsza jest giełda w Żywcu
... i chyba nie tylko dla mnie ...
Kiełbasa - mniam, mniam - Lud wie swoje i jest zawsze czujny więc wrogowi z SOB (-ków?) da stosowny odpór.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
wiadowość dla birofilów z Warszawy i okolic .
Posiadam trzy karty zniżkowe PKP na giełdę do Świdnicy
Wolałbym sam nie jechać w nocy pociągiem i szukam chętnych do wspólnej podróży , także tych co karty posiadają
Wyjazd w piątek 21.26 z Warszawy Wschodniej .
dzwonić pod nr. 6356487 po 19.00
lub 605129008
sigma1 napisał(a) My też chcemy być z Wami .Ja i żonka .
Są jeszcze gdzieś wolne noclegi blisko knajpy ?
Spróbuj podzwonić, Krzysiu podał linka do strony z adresami w niniejszym temacie. Wiem tylko, że w Schronisku już nie ma miejsc, ale napewno coś znajdziesz - Świdnica taka znowu wielka nie jest, więc na imprezę tak czy owak będzie blisko
bogdan21 napisał(a) A ja się wczoraj dowiedziałem, że 20 marca o 11 muszę się stawić do Wałbrzycha na jakąś zakichaną olimpiadę ekologiczną. :-(
Nie warto się óczyć
pieczarek napisał(a) Od 6 do 10 mozesz być na giełdzie, czyli w zasadzie w całym najważniejszym czasie. Przez godzinę zdążysz dojechać na swoją olimpiadę.
Oczywiście, jeszcze się wzmocnisz i rozjaśnisz umysł piwnym trunkiem i pewnie wygrasz olimpiadę .
bogdan21 napisał(a) A ja się wczoraj dowiedziałem, że 20 marca o 11 muszę się stawić do Wałbrzycha na jakąś zakichaną olimpiadę ekologiczną. :-(
Nie warto się óczyć
Miejmy nadzieję, że olimpiada będzie ustna, nie pisemna
Nie warto się uczyć
To uporaj się szybko z tą olimpiadą i wpadnij na pogiełdowe kiełbaski.
A ja w czwartek będę już wiedział, czy zależy Wam na moim pobycie na giełdzie. Czy żarliwie się o to modliliście i wystarczającą ilość piwa w tej intencji wypiliście.
Służba nie drużba, ale szanse jeszcze są.
Comment