Zaraz będzie że się czepiam, ale od 7 do 9 są wg mnie dwie godziny
Janów w Radomiu
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
1 godzina na dojazd, to zostaje jedna, a tyle potrzebuję (biorąc pod uwagę moje jelita i pewne związane z tym ranne potrzeby) na wyszykowanie się. Mnie to też nie bawi bo kiedyś wybierałem się w 20 minut ale dzisiaj to już ...To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Zythum, Ty się lepiej przyzwyczajaj - już niedługo 7:00 będzie bardzo sympatyczną godziną, poza tym normalnie o tej porze wychodzisz do pracy, a dla swojego ulubionego napoju mógłbyś się poświęcić, nie mówiąc o tym, że możesz spać u Nas, skąd na dworzec jest minut piętnaście spacerkiem. Po prostu - dla chcącego nic trudnego.Last edited by Małażonka; 2004-01-06, 14:32.
Comment
-
-
Tylko powiedz to pociągom
Następny osobowy jest o ile dobrze pamiętam o 11.07 i tak po 13-tej w Radomiu. To trochę późno.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Po za tym wartałoby znaleźć po drodze z dworca jakieś sklepy gdzie można zanabyć drogą kupna inne miejscowe rarytasy a to czasu wymaga.
Jak nic trzeba jechać wczesnie rano.
A po zatym Żą, wszystkie uczciwe lokale w sobotę soa otwierane wcześniej
Właściwie nawet jakby były zamknięte, to na widok naszej wesołej gromadki, szanujący się barman powinien jak nakjszybciej zdjąć klódki ze sztaby i przetrzeć kufle.KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Comment
-
Comment