Oj, Perłyfanku, rozmawialiśmy o tym na meczu, temat istnieje już ponad miesiąc, a Ty co? Poszukujesz innych atrakcji? Niegrzeczny chłopczyk
Janów w Radomiu
Collapse
X
-
Małażonka napisał(a)
Oj, Perłyfanku, rozmawialiśmy o tym na meczu, temat istnieje już ponad miesiąc, a Ty co? Poszukujesz innych atrakcji? Niegrzeczny chłopczykbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Nie rozmawialiśmy o wyjeździe, tylko o ewentualnej imprezie u mnie, na którą miałem przywieźć kega Perełki(co mi się nie udało). Tak???Wydaje mi się, że tak właśnie było...no zobacze jeszcze co się da zrobić! Najwyżej się pokajamJUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Oj ja to raczej odpada z racji tego, że u mnie na uczelni juz zagościła SESJA .
Nic nie przeszkadza jednak żeby spotkać sie po moim ostatnim egzaminie czyli 14pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
To był jakiś meczbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
perłyfan napisał(a)
Nie rozmawialiśmy o wyjeździe, tylko o ewentualnej imprezie u mnie, na którą miałem przywieźć kega Perełki(co mi się nie udało). Tak???Wydaje mi się, że tak właśnie było..(...)Last edited by Małażonka; 2004-01-06, 11:26.
Comment
-
-
witkowskiartur napisał(a)
O 8.55 ze Śródmiescia odchodzi osobowy do Radomia i jest tam o 11.00. A o 14.30 jest powrotny do Warszawy. Jak sie nic nie wydarzy, to ja się zgłaszam.JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Ja, jeżeli nie pojadę do Czech, to chętnie ale na pewno nie tak bladym świtem. Pojechałbym pociągiem, około 10.00To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Już leniuchu nie przesadzaj - 8.55 to nie jest blady świt - to tylko godzinka wcześniej niż Twoja ulubiona 10-ta.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Wiesz, ja prawie godzinę docieram do Dworca czyli muszę wstać o 7.00, aby przed 9.00 być na Dworcu. Wstawanie o 7.00 w sobotę toTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment