No, i sprawa mojego wyjazdu stanęła pod dużym znakiem zapytania. Niestety nie wiem, czy otrzymam urlop, gdyż do dziesiątego jest u mnie okres sprawozdawczy, a dwie z nas są na chorobowym, trzecia siedzi dziś na potężnym kacu i niewiele robi, więc czy zdążymy ze sprawozdaniem do piątku - niestety nie wiem. W najgorszym wypadku honoru BIGB będzie bronił Iron, a ja będę z Wami myślami. Cały czas jednak się łudzę, że zdążę. Życzcie mi powodzenia....
Janów w Radomiu
Collapse
X
-
Życzymy powodzenia, zdrowia, szczęścia a nawet wesołego karpia, byle robota nie przeszkadzała w sobotę wspomóc: Polskie Koleje Państwowe poprzez zanabycie drogą kupna biletu w dwie strony kierunek Warszawa - Radom i Radom Warszawa; Browaru z Janowa Lubelskiego poprzez zanybycie i spożycie na miejscu tudzież na wynos produktów wyżej wzmiankowanego; inne instytucje domagające się pomocy.
Niniejszy tekst należy przedstawić przełożonym jako uzasadnienie konieczności wzięcia wolnego celem ratowania ojczystej gospodarki na drodze podniesienia PKB poprzez zwiększenie szeroko rozumianego stopnia konsumpcji ogólnej.
uff...KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Comment
-
-
gdyby Piecia wiedział sam by się zgłosił a teraz już wie, jak zdąży to doczyta i w sobotę gotów do drogi!!!
PS. liczę że w sobotę obejrzymy też finał turnieju siatkarek i siatkarzy z udziałem naszych!!!Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
perłyfan napisał(a)
Okropnie się temat pokręcił. Dla chłopaków za rano, dziewczyny zapracowane. Ja już sam nie wiem co czynić. Próbuję Piecię namówić jeszcze i chyba mi wyjdzie
A wy - Perłyfanie i Piecio - skłaniacie się ku okolicom 9-tej, czy 11-tej?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A co, poznamy się dogłębnie, porozmawiamy sobie o fikcji i o życiu, o sprawach jasnych i sprawach ciemnychbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Nie odzywałem się, żeby nie zapeszać i niestety w sobotę odpracowywujemy 2 stycznia i to do godz.15.30Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
A jak powszechnie wiadomo, najlepiej atmosferę studzi zimny Janówbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
iron napisał(a)
No nie dla wszystkich chłopaków za rano (ja i Witkowskiartur jesteśmy gotowi na 8.55), a czy dziewczyny będą zapracowane to się jeszcze okaże.
A wy - Perłyfanie i Piecio - skłaniacie się ku okolicom 9-tej, czy 11-tej?JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
Comment