Ja to bym przyjechał w każdej chwili, tylko nie mam funduszy. Żałuję, że nie wojażowałem więcej, gdy je miałem, następny raz tego błędu nie popełnię.
05. XII., piątek, Warszawa
Collapse
X
-
żąleną napisał(a)
Ja to bym przyjechał w każdej chwili, tylko nie mam funduszy. Żałuję, że nie wojażowałem więcej, gdy je miałem, następny raz tego błędu nie popełnię.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Related Topics
Collapse
-
Nowy browar domowy z wyszynkiem, otwarty w 2021 w mieście Tiszafüred.
Do Tiszafüred można dojechać pociągiem osobowym z Debrecen lub bezpośrednim pośpiesznym z Budapesztu.
Dom, w którym znajduje się browar i knajpa znajduje się na bocznej uliczce domków jednorodzinnych...-
Channel: Węgry
2023-08-07, 14:07 -
-
Lidl.
Nowa butelka, która odpowiada etykietą szacie graficznej z puszki. Puszka to Frankfurter (Brandemburgia). Butelka przez długie lata to saksoński Mauritius, teraz Mönchengladbach (Nadrenia Północna-Westfalia) należący do Oetingera. Żeby było ciekawiej z tego co wiem te trzy browary...-
Channel: Niemcy
-
-
W Pulsie Biznesu wyczytałem że naszym Warszawiakom i mieszkańcom pobliskich miejscowości przybył bardzo ciekawy sklep - Winniczek. Co prawda nie jest to sklep z piwem, ale...
... ma w sprzedaży Lwówek Śląski w wersji niepasteryzowanej (podobno)
Pozwolę...-
Channel: Mazowieckie
-
-
Jutro ponownie zawitam do stolicy!!
nie chcę sam pić piwka więc proponuje rybitwę między 17 a 18
liczę na odzew - bez odbioru-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Polozona jest miedzy jezdniami Wislostrady, blisko BUW. Piwo w cenie na kazda kieszen np. Krolewskie 3,60 PLN. Mila obsluga, najczesciej w postaci pani Tereski. Teren kolo baru troche nadwyrezony ostatnio przez pobliska budowe, ale to nie powinno zniechecic amoatorow zlocistego napoju. W Rybitwie dostepne...
-
Channel: Archiwum
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment