No dobra, fajrant, idę po piwko i około 17.00 będę w Hali.
05. XII., piątek, Warszawa
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud. -
Ten tego... Coraz częściej spotkania forumowe odbywają się w dziale "Polityka'. A wszystko zaczęło się od kłopotów żołądkowych Zythumowskiego.
Dotarłem trochę późno i wiele nie uszczknąłem z naszego gościa. Oprócz koźlaczków, rzecz jasna, za które, rzecz jasna, zapomniałem podziękować. Rzecz jasna, przy okazji wypadu do Olsztyna coś przywiozę w ramach rewanżu, choć nie będzie łatwo z uwagi na dwie bramki stracone na własnym boisku. Chciałbym również podziękować z tego miejsca, bo rzecz jasna w odpowiednim czasie zapomniałem, Zythumowskiemu za kupienie mi piwek i ogólnie Zythumom za podwiezienie mnie taksówką. No i wielkie dzięki dla Małejżonki, pracowicie smażącej kartofelki na prośbę obok podpisanego, rzecz jasna, bo reszta, zapewne rzecz jasna, zadowoliła się wcześniej parówkami (tylko bez komentarzy).
A skoro tak wpadłem w klimat podziękowań, to przekazuję niniejszym serdeczne thank you niejakiemu the man who invented beer, o którym śpiewa(ł) zespół The Pogues.
(rzecz jasna)Comment
-
Niestety bardzo zła sytuacja w pracy spowodowała, że z powodów zarówno fizycznych (przemęczenie porównywalne z wycieńczeniem) jak i psychicznych że nie nadawałem się do wspólnego biesiadowania.
Mam nadzieję, że zarówno Cyrkonia jak inni biesiadnicy wybaczą mi to.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Byłam
Wróciłam
Bawiłam się SUPER
Ironki = wielkie dzięki za wszystko
Ahumba - wybaczę, pod warunkiem że następnym razem się pokażeszComment
-
Cyrkonia napisał(a)
Ahumba - wybaczę, pod warunkiem że następnym razem się pokażeszWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
[QUOTE]Małażonka napisał(a)
[B]Ależ nie pokazuj się - więcej koźlaczków trafi do naszego wora
tu Małażonka pokazała swoje prawdziwe oblicze.
Iron, uważaj żeby Ciebie nie sprzedała za kilka buteleczek koźlaka.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
A co ma piernik do wiatraka?
Koźlaczki są smaczne i zdrowe, każdy obecny miał okazję je spróbować, ja i Iron również. Gdyby nas było więcej, koźlaków do próbowania byłoby dla odmiany mniej. Czyli reasumując: każdy, kto nie przybył na spotkanie zwiększył pulę dostępnych koźlaków, za co Mu serdecznie dziękujemy
Comment
-
Z innej beczki. Wom Warszawioki to trocha za dobrze jest. Co ino to ktoś do Wos przybywo.Last edited by adam16; 2003-12-08, 11:54.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Wy lepiej nie czkajcie. Zresztą teraz Wasza kolej (może być PKP) - kierunek ŚlunskBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Małażonka napisał(a)
Jak kolej będzie nasza - to co i raz będziemy do Cię jeździćBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment