12.12.2003 - Celcik w Warszawie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Piecia
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.02
    • 3312

niniejszym z przykrością stwierdzam iż sprawy natury wyższej nie pozwolą mi z Wami bawić ale 13 jak najbardziej
    Koniec i bomba,
    Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
      Mount Saint Bernard Abbey, Tynt Meadow
      darekd
      Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!

Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano
      ...
      2023-02-08, 00:16
    • bastion
      Łotwa, Jelgava, Cukura Iela 21, Alus Daritava Viedi.
      bastion
      Browar restauracyjny Viedi mieści się na przedmieściach spokojnego miasteczka jakim jest Jelgava. Ale generalnie można to przypiąć chyba do każdego łotewskiego miasta poza stolicą. W piękny letni dzień widać mnóstwo ludzi spacerujących, czy też oddających się żegludze po rzece Lelupie....
      2023-11-27, 22:50
    • Shedao
      Litwa, Užukampis, Galvės g. 120, Pilialaukis
      Shedao
      Pośrodku niczego stoi przeogromna karczma, przypominająca średniowieczny zajazd, a w niej - browar.

Odwiedziłem go 2 października i niestety rozczarowanie... był zamknięty. Znaczy, nie do końca, bo wszedłem do niego, i tam przechwyciła mnie pani, która poinformowała mnie, że...
      2025-01-07, 15:02
    • darekd
      Störtebeker, New England IPA
      darekd
      Browar ze Stralsundu kontynuuje tradycję współpracy z piwowarami domowymi zapoczątkowanej tym piwem:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...er-heller-bock

Receptura tego piwa to efekt zwycięstwa w siódmej edycji (2023) mistrzostw...
      2024-11-30, 01:27
    • dadek
      Belgia, Bruksela, Rue Dieudonné Lefèvre 4, La Source
      dadek
      Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
      2024-10-14, 02:47
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...