W dniach 12-13 zawieje mnie do Warszawy w celach turystyczno-krajoznawszych. Gdyby ktoś miał ochotę przyłączyć się do obchodów urodzin miesiąca (12.12), zapraszam. Zaczynam ok. 17.15 w rejonie Miodowej (Irish Pub)
12.12.2003 - Celcik w Warszawie
Collapse
X
-
12.12.2003 - Celcik w Warszawie
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Tagi: brak -
-
Małażonka napisał(a)
Ja, niestety, o tej godzinie fotel dentystyczny zajmować będę,
- Znam świetnego, ale on jest Anglikiem.
- Spoko, spoko, poradzę sobie.
Przychodzi więc na wizytę, siada na fotelu i pokazując lekarzowi szczękę mówi:
- Tu!
Dentysta wyrwał mu dwa zęby. Na drugi dzień znów spotykają się obaj faceci i pierwszy mówi:
- Kurcze, jakiś głupi ten dentysta. Ja mu pokazuje bolący ząb, mówie tu, a on wyrywa mi dwa...
- Ale ty głupi jesteś. 'Two' po angielsku znaczy dwa...
- Aaa, było tak od razu, następnym razem coś wymyślę.
Przychodzi więc na wizytę, siada na fotelu, wskazuje ząb i mówi:
- Ten!Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Jak mnie w pracy nie zamęczą stawię się do konsumpcji piwaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Poligon??Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
I ja postaram się być, a może zamiast do Irish Pub-u iść do Johna Bulla na Jezuicką - to bardzo blisko, ceny podobne tylko piwo lepsze.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
żąleną napisał(a)
Wysyp gości w Warszawie, czyżby znowu jakaś demonstracja?
Rrrany, Celcie, taką knajpę wybrałeś, że przyjadę tylko na jedno piwo. Ale przyjadę! (około 20:30)Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Ja również uff. Mało brakowało a wysłaliby mnie do Wawy służbowo i to do Victorii. Ale się postawiłem i powiedziałem, że wolę "Rybitwę"Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Ponieważ ostatnio niestety mało mam czasu na forum może mnie ktoś uświadomi, czy ten temat i spotkanie 13-tego to to samo?
Jeśli nie, to kiedy gdzie i o której gościmy Celcika w stolycy?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Niestety, wygląda na to, że pozostaje tylko ten "13" Sprawy rodzinne zatrzymały mnie w domuNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Jedynie duchowo, nad czym ubolewamNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
Comment