Misiekk napisał(a) Jeszcze mi powiedzcie gdzie mam się(w)stawić. Jakieś namiry lokalu?
Misiu, ty masz się stawić wcześniej A gdziei o której to już się jakoś telefonicznie dogadamy. Nie wiem dokładni gdzie jest ul. Bogusławskiego ale chetnie bym jakiegośc Spiża skonsumował w charakterze hmm... "śledzika"
marcopolok napisał(a) Teatru teatru? prostopadła do Swidnickiej? czy brackie mi na błędnik uderzyło?
Tak Wrocka nie znam,ale od Głownego to kilkaset metrów,a Remi znajduje się w ciągu knajpek pod torami..Mieszkańcy Wrocławia-poprawcie mnie jak się mylę
"I Dolnośląskie Spotkanie Piwowarów Domowych" pozdrawia "A Wrocław co??" Zrobiliście mi sabotaż, paru chętnych zwątpiło, gdzie i kiedy jest właściwe spotkanie.
Jaki sabotaż? Czy ci, którzy nie warzą, mogą przyjechać do Świdnicy by pokosztować piwa piwowarów domowych? Napisałeś przecież: "Warunek - przywiezienie własnego piwa do degustacji." Nie każdy może spełnić ten warunek...
A zresztą planujecie zakończyć już o 13 - to na 19 spokojnie zdążycie do Wrocławia!
Ostatnia zmiana dokonana przez jerzy; 2003-12-12, 12:07.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment