Nie bylo mnie ostatnio na Szwejku, nad czym bardzo boleje... liczylam na cos w ten weekend i co??? Moze male co nieco w sobote??
A Wrocław co??
Collapse
X
-
No ja tam jestem za a nawet przeciw Dziś idę na wieczór panieński, to jutro trzeba się będzie wyleczyć (wiadomo, lecz się tym, czym żeś się struł)
-
-
Słyszałem, że Slavoy idzie na wieczór kawalerskiTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Spoko spoko, jakby co, to napewno damy znać na forum
Comment
-
-
E tam,plotka już została stworzona i będzie żyła swoim życiemTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Plotki plotkami, coś chyba w tym jest
Ale wracając do tematu - może większe Szwejkowanie urządzimy w piątek 12.XII ( większość po wypłacie ) lub piątek 19.XII - ostatnia w tym roku szansa na spotkanie w szerszym forumowym gronie ...
Później już wyjazdy, Święta, Sylwajster ...Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
CarlBerg napisał(a)
...może większe Szwejkowanie urządzimy w piątek 12.XII ( większość po wypłacie ) lub piątek 19.XII ...[/B]Last edited by Misiekk; 2003-12-05, 20:20.Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Comment
-
-
Pić...
No litosci nie macie, a ja uschne z pragnienia
No ale co zrobic, co sie odwlecze... bla bla bla. Licze na Was w przyszly weekend!!!
Nie ma jak dobry, "stary" SzwejkPiwoszka Karolcia:)
--------------------------------
Comment
-
-
Odp: Pić...
Karolinka napisała
No litosci nie macie ...Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
W sumie dobrze się złożyło, że na dziś zainteresowanie taki marne, bo przyznam szczerze, że po wczorajszym panieńskim jeszcze nie doszłam do siebie
Comment
-
-
marcopolok napisał(a)
Nie udało się wypić Szwejka ostatnio więc może teraz się uda. Wstępnie się wpraszam na oba terminy
No to masz u mnie nocleg na nowej sofie Z Miśkkiem
Comment
-
Comment