Szkoda, że do śpiewania nie dotrwałem. Następnym razem będzie lepiej
13. XII. , znowu w Warszawie..
Collapse
X
-
A to takie malutkie śpiewy, że nie zwróciłem uwagi. Myślałem, że było cos większego . A szczerze to wypiłem 6 piwek podczas wczorajszego konkursu skoków, którego nie było. Z całym szcunkiem dla Was, ale wpadłem trochę zaprawionyJUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
No, dobrze - mam lekkie wyrzuty sumienia za przejęcie buteleczki bez pardonu. Choć z drugiej strony, jaka ta metoda okazała się być skuteczną . Jeśli chodzi o sobotnie spotkanie to chwilowo był jeszcze Andyman, ale krótko i tylko nieliczni mogli się z Nim przywitać . W niedziele nastąpiła powtórka u Perłyfana, na której obecni byli: gospodarz, Ironowie i Piecia. Małysz na szczęście (lub może na nieszczęście) skoczył sobie, a że przy okazji piwo okazało się być smaczne i zdrowe... Dzięki, Perłyfan za miłe przyjęcie!Last edited by Małażonka; 2003-12-15, 08:36.
Comment
-
-
Piwko było i grog był i jak zwykle Małażonka usnęła przy stole a pod sklepem nocnym Ironowi i Slavoyowi pewien przemiły młodzian zasugerował aby poszli do fryzjera - zaleciało trochę latami 80, potem Slavoy zasnął na fotelu - nie kończąc piwa - żółta kartka, a rano się rostaliśmy i wróciłem do domu.Ot jak zwykle zabawa i przygody na forumowym szlaku.
Niestety do Perłyfana nie doatrłem - powoli budzi się we mnie odpowiedzialność - ufff aż mnie mrozi od samego słowaLast edited by zythum; 2003-12-15, 09:18.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
A dziś przed chwilą okazało się, że jadąc wczoraj do domciu samochodem zabrałam Ironkowi dokumenty wozu, a dziś wysłałam Go do pracy bez owych... Na szczęście zarówno On, jak i mazdula cali i zdrowi dotarli na Ochotę, a policja się nimi nie zainteresowała .
Comment
-
-
perłyfan napisał(a)
Zatrybiłem z małym opóźnieniem...rzeczywiście Adam jest 16ty!!!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment