a moze tak małe spotkanko w Trójmieście.Cały czas tylko południe a moze tak północ polski tu też dobrze można się bawić.
a może małe spotkanko w Trójmieście [16.01.2004]
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
No, ale to zależy tylko od mieszkańców północyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
mieszkańcy północy są chętni do zorganizowania małej imprezki przy kufelku lanego amberka.
Comment
-
-
Comment
-
-
też tak myślę że dopiero w styczniu teraz święta itp. Już mam na oku niezły pabik.
Comment
-
-
abernacka napisał(a)
też tak myślę że dopiero w styczniu teraz święta itp. Już mam na oku niezły pabik.Last edited by Makaron; 2003-12-10, 20:55."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
wiesz jest kilka propozycji np:Pokład na Skwerku zero lumpów leją tylko Ambera . Lokal stylizowany na prawdziwą tawerę! A ! Nie chrzczą piwka. A To dzisiaj rzecz niebywała.
Comment
-
-
jak wszystko pójdzie po mojej myśli to w trakcie ferii jak co roku zawitam na kilka dni do Sopotu i też chętnie wezmę udział w spotkaniu trójmiejskim.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Koleżanko Abiernacka, trzymam kciuki, rozruszaj trochę Zatokę, bo tam u Was to póki nie przyjedzie forum z całej Polski, to nikt się nie widuje na żywo
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Koleżanko Abiernacka
Comment
-
-
abernacka napisał(a)
np:Pokład na Skwerku
patrz => II WIELKI ZLOT
może tym razem coś innego
byle nie No. 5 w Sopocie i podobne.
Comment
-
-
-
Pudel czy cóś takiego? Obok "Katowni" był w piwnicach takiego obrzydliwego budynku fajny lokal, z fajnym wystrojem. Jakieś machiny latajace i inne takie.
Comment
-
Comment