OK będę pamiętał. Mam nadzieję zbyt często tej straszliwej organizacji nie podpadać .
a może małe spotkanko w Trójmieście [16.01.2004]
Collapse
X
-
Odp: spotkanie
Simon napisał(a)
OK. Czuję się wywołany.
A zatem: zapraszam "sekcję" Północną na spotkanie przy Koźlaku i...małej niespodziance ( mmmmm.... pycha ! )
Lokal: "Przyjaciele"
Adres: Sopot, ul. Polna
Termin: 16 stycznia 2003 ( piątek ) godzina 19.00
P.
Comment
-
-
ale chyba chodzi o spotkanie w 2004 roku?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mam nadzieje ,że nie będę musiał tego dnia wyjechać do szkoły! Boję się zajrzeć do planu na rok 2004...
Strasznie ciekawi mnie ta niespodzianka. Simon już wspominał o niej w wątku na temat Koźlaka... Co to może być?? Macie jakieś przecieki? Bo może warto oblać rok by spróbować tego piwa??Last edited by Makaron; 2003-12-17, 17:19."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Nie powiem,że zżera mnie ciekawość co do tej niespodzianki... Chyba będę musiał zrobić wszystko co w mojej mocy by się pojkawić na spotkaniu"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
no to już niedługo- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
piokl13 napisał(a)
A można w tej knajpie coś zjeść? Mogę nie zdążyc zjeść tego dnia obiadu.
Ja się obawiam, że co prawda dotrę w miarę punktualnie, ale za to autem... Niestety, w ciągu dwudziestu minut nie dotrę z Wrzeszcza do Sopotu inaczej jak nie samochodem. Ale za to będę miał dwie asystentki , one mnie godnie zastapią.
Ale, ale! Wszystko fajnie, ale trzeba uzgodnić jakieś hasła, znaki, banery?!
ART, czy użycie hasła "Sekcja Trójmiejska Browar.biz" wypisana na gustownych banerkach celem wzajemnego rozpoznania, nie będzie łamaniem praw co do nazwy serwisu?
Comment
-
Comment