24-25 stycznia 2004, po giełdzie.
Collapse
X
-
No właśnie, może jakieś ustalenia? Gdzie śmigamy po giełdzie wpierw? Głosuję za miejscem, gdzie można coś zjeść, np. RybitwaComment
-
Rybka w Rybitwie po Giełdzie. Hmmm, chyba już zgłodniałem
A tak w kwestii organizacyjnej - spotykamy się w piątek żeby czasem nie przyjść na Giełdę z samego ranaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
zythum napisał(a)
A tak w kwestii organizacyjnej - spotykamy się w piątek żeby czasem nie przyjść na Giełdę z samego ranaComment
-
No dobra, niech Wam będzie, a co mi tam, niech stracę, a niech Was licho weźmie, a niech Waszą potrawą żaba będzie a deserem ciasto ze słoninyTo inaczej miało być, przyjaciele,
-
zythum napisał(a)
No dobra, niech Wam będzie, a co mi tam, niech stracę, a niech Was licho weźmie, a niech Waszą potrawą żaba będzie a deserem ciasto ze słoninyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
żąleną napisał(a)
W związku z tym, że Kangur będzie prawdopodobnie nocował u Ahumby proponuję Bar Robin , przynajmniej na zakończenie soboty i rozpoczęcie niedzieli.
Ha!
Całkiem tam sympatyucznie, jest tylko jeden mankament - czynne do 22-giej, co raczej wyklucza dłuższe posiadówki, a więc i zakończenie soboty i rozpoczęcie niedzieliLast edited by iron; 2004-01-21, 14:16.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Dla tych którzy zaczną pić o 6 rano, 22.00 może się już okazać godziną ZERO.To inaczej miało być, przyjaciele,
-
zythum napisał(a)
Dla tych którzy zaczną pić o 6 rano, 22.00 może się już okazać godziną ZERO.Comment
-
zythum napisał(a)
Dla tych którzy zaczną pić o 6 rano, 22.00 może się już okazać godziną ZERO.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
A tak w ogóle to już się nie mogę doczekać sobotyComment
-
Marusia napisał(a)
A tak w ogóle to już się nie mogę doczekać sobotyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
zythum napisał(a)
A tak w kwestii organizacyjnej - spotykamy się w piątek żeby czasem nie przyjść na Giełdę z samego rana
Comment
Comment